6. sep 2019 17:34
Pravkar sem hotela napisat - veganska, kajpak. Tistih nekaj koščkov - črnih, je pa slanina.
Pozdravček
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 6. sep 2019 17:36
6. sep 2019 17:34
Pravkar sem hotela napisat - veganska, kajpak. Tistih nekaj koščkov - črnih, je pa slanina.
Pozdravček
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 6. sep 2019 17:36
6. sep 2019 19:23
Danes: pečene hrenovke
paradiznikova in solata
domač
breskve, marelice
7. sep 2019 13:41
Danes: domača pica , z dodatkom rdeče paprike
paradiznikova solata
za moza, zame malt bezeg
sin pa danes je z veliko , na poroki prijateljev, sošolca in sošolke
7. sep 2019 13:50
Sobota:
Juhica od govejega repa, knedlčki in oglodan repek
Pozdravček!
8. sep 2019 7:02
samoborski čevapi v lepinji
8. sep 2019 9:08
Pri nas pa tudi včeraj samoborski čevapi, pleskavica in kotlet .
8. sep 2019 14:44
Danes: alpska juha
pečeni kotleti
tenstan
domača endivija in radič s
marelice, breskve
8. sep 2019 14:53
Nedelja:
Pozdravček!
8. sep 2019 16:23
Vremenu primerno: goveja juha z ribano kašo, meso iz juhe, kuhan krompir, grah v omaki s smetano, od tekočih zadev pa spomin na Dalmacijo (rdeče). Od sladkega do nadaljnjega nič (tudi zaradi spominkov iz Dalmacije).
8. sep 2019 18:42
Na posestvu Pri Balenkotovih so danes nudili: govejo in kremno cvetaćno juho, govedino iz juhe, jabolčni hren, pečen krompir, mlinci, ocvrta cvetaca, popečena sezonska zelenjava, pečena vratovina, pečena domača pipika, zelena solata, paradižnikova solata s papriko in čebulo, strjenka z malinami, kava, tekoče zadevščine in prijeten klepet, vključno z vsemi Balenkinimi potomci. Po dopoldanskem fizičnem delu se je druženje v prijetno hladnem dnevu in razvajanje z balenkino kuhinjo prav prileglo, tudi dež smo pričakali.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Nacho čips gostija