31. avg 2004 11:00
Melancani - jajčevci. Včeraj: polnjene puranja prsa v testu (ostalo od nedeljskega kosila) in radič. danes: piščančja prsa na žaru, solata -kumare in paradižnik. Lp anita
31. avg 2004 11:00
Melancani - jajčevci. Včeraj: polnjene puranja prsa v testu (ostalo od nedeljskega kosila) in radič. danes: piščančja prsa na žaru, solata -kumare in paradižnik. Lp anita
31. avg 2004 13:07
Hoj! Po navadi vaše ideje za kosilca samo preletim, pa naj tokrat napišem še delček svojega jedilnička. Sobota:Cvetačna juha, puranji zrezki v omaki, dušen riž, rdeča pesa v solati Nedelja:Porova kremna juha s krompirjem, slivovi cmoki, endivja v solati (ja, mi imamo vedno ob cmokih solato, tako me je navadila mami i nam vsem zelo paše) Ponedeljek: Špageti z omako iz piščančjega mesa, paradižnika, paprike, bučk in korenčka, solata, za sladico domač marelični sladoled Torek:Blitvina juha z zdrobovimi žličniki, kremenatli in krompir v pečici, stročji fižol v solati Jutri:Domača pizza Najlepši pozdravček vsem!
31. avg 2004 15:15
Svima se zahvaljujem na lijepim željama za moju malu djevojčicu... Jučerašnji cijeli ručak ostaje nam za danas jer me suprug vodio na pizzu, a zatim smo otišli u kino gledati Shrek 2, jesti kokice, piti coca colu... Pozdrav od Lidije...
31. avg 2004 15:17
Pravkar se potim ( kje so tiste napovedane ohladitve??? ) pri štedilniku. Bo pa : naravni zrezki v omaki z rižem in pikanten grah. Danes brez juhe. Jtri pa še ne vem, ker imamo prvošolčka in bo izbira njegova. Nekaj mi pravi, da bomo vstop v šolo proslavili z pico. Tudi prav. Lumpica
31. avg 2004 19:55
Včeraj: pašta s tuno, solata Danes: koruzna mineštra, hrenovke, kumarična solata Jutri: izbira naša šolarka - najbrž pica ali kalamari
1. sep 2004 8:27
Danas: crvena juha (odnosno, to je paradajz juha) s rezancima, pečeni pureći zabatak, krpice i zelje i salata (ljubičasto zelje s jogurt-dressingom, paradajz, paprika i luk pomiješani na salatu s dressingom ili klasično s uljem i octom - već kako će tko biti raspoložen...). Tiramisu uz popodnevnu kavicu! Lidija...
1. sep 2004 12:02
Včeraj: špageti alla caprese in mešana solata Danes: polnjeni šampinjoni, melancane in bučke na žaru s tržaško omako, paradižnikova solata z rukolo in slivovi cmoki. Janja
1. sep 2004 14:42
Včeraj: rižota, zelena solata Danes: goveji zrezki v omaki, riž za prilogo, zelena solata. Popoldne pa bom za sladico spekla miške, ki sem jih našla med recepti. Upam da bodo uspele. Maja Sporočilo je spremenil(a) Maja Z dne 01. sep 2004 14:43:17
1. sep 2004 16:47
Včeraj ajdova kaša z gobami in palačinke (marmeladne, čokoladne, z javorjevim sirupom). Danes hiša kulinarike Manna. Jutri stročji fižol v omaki in pire krompir. Posladkali se bomo z bučnim zavitkom. Vesna Vesna Milek Recko
1. sep 2004 17:06
Ričet s parkeljci, sirov zavitek. LP, StankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Azijska solata s kozicami