7. okt 2002 9:41
Zeljna pita , zelena solata, Panna Cotta Berni
7. okt 2002 9:41
Zeljna pita , zelena solata, Panna Cotta Berni
7. okt 2002 12:11
Ocvrte marele in motovilec.
15. okt 2002 14:08
danes torek: špageti,polivka,zelena solata sreda: filana paprika,pire četrtek: ocvrta karfijola, dušen riž, solata petek: gobova juhca, pomfri, ocvrte hrenovke (ali po želji) solata-pesa Večkrat si naredim jedilnik za cel teden in zvečer že nekaj pripravim, pa tudi nakupim za cel teden , če se le da. Največkrat pa si glavo belim s kosilom še v službi.. Nana
20. okt 2002 7:37
Dobro jutro, šele nekaj dni sem med vami, ampak zasvojena že ...Čeprav je danes nedelja pri nas ne bo tipično nedeljsko kosilo. Torej : Škarpena z rižom pečena v pečnici, solata,višnjeva rolada... Vsem skupaj želim lepo brezskrbo nedeljo
22. okt 2002 11:54
Rjavi riž, zelenjavna omaka (bučke, korenčkek, paprika, paradižnik, brokoli), solata. Sojini polpeti (tretjina mleto meso), pire krompir, solata.
22. okt 2002 15:38
Zdravo! Danes bodo na mizi špagetini po mediteransko. Barilla spaghettini št. 3 s paradižniki, paradižnikovim koncentratom, čebulo in česnom na olivnem olju, pridružila pa se jim bo še tuna (iz konzerve). Na koncu pa še jaz. Lepo se imejte! Martina Gajšek
23. okt 2002 8:20
Puranovi zrezki in dušena buča Kaja
23. okt 2002 11:36
Polpetki iz mletega mesa in gobic, pire krompir in zelena solata. Še prej pa kakšna zelenjavna juhica. Anča
24. okt 2002 10:01
Danes: Pečen riž Tatjana
24. okt 2002 11:33
Danes: Golaževa juha Jutri: Musaka/mesna/, zelena solata TatjanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Bretonske palačinke