5. maj 2024 15:27
Danes imava kosilo že doma ( sin se vrne iz Londona zvečer)
goveja juha z rezanci, zame file lososa, beluši, solata, mož si je zaželel fižolovo solato, hrenovko in kruh.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2024 15:30
5. maj 2024 15:27
Danes imava kosilo že doma ( sin se vrne iz Londona zvečer)
goveja juha z rezanci, zame file lososa, beluši, solata, mož si je zaželel fižolovo solato, hrenovko in kruh.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2024 15:30
5. maj 2024 20:44
malaga je napisal/a: |
Krompir tudi jaz dobivam še v maju in me nič ne motijo poganjki, ki zrastejo. Jih odstranim in imamo še v maju in lahko v juniju svaljke, cmoke in se krompirjev štrukelj s sirom. Skratka ni potrebe krompirja se znebit in ga v kanto dat. malaga
|
Jaz zelo dobri sosedi, jeseni povem, koliko naj mi skladišči in potem jo vedno pokličem, ko ga zmanjka, ni boljše dostave, je pa njihov res zelo, zelo dober. Že šesto leto ga jemljem samo pri njih, imajo dve sorti rdečega in nekaj belega. Čisto vsaka sorta je zelo dobra
6. maj 2024 14:22
Danes: golaž, začinjen z madžarsko papriko
široki rezanci
endivija in rdeč radič s
6. maj 2024 17:12
Danes vsi na kosilu- goveja juha z rezanci, mesna pečenka, pečeno bedro brez kosti, pečen krompir, zelenjava, mešana solata s fižolom
7. maj 2024 9:24
Včeraj: goveja juha z rezanci, losos z dušenim porom, krompir v kosih, motovilec;
mleto meso s papriko, testenine iz sladkega krompirja, zeljna solata;
Danes: porova-bučna juha, piščančji zrezek, krompir v kosih, motovilec in zeljna solata
7. maj 2024 10:56
Danes: ričet ,rdeča paprika
s prekajenim mesom
domač
7. maj 2024 18:40
Danes še zadnji ostanek goveje juhe z rezanci, ostanek pečenke od včeraj, zame file postrvi pražen krompir, solati
8. maj 2024 11:09
Danes: špageti z bolonjsko omako
mešanica mesa za čevapčiče
radič in endivija s
Mimogrede, kje pa se Dragička potepa, že nekaj časa se ni javila, upam, da je v redu.
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 8. maj 2024 20:02
9. maj 2024 10:44
Danes: zrezki v čebulni in omaki
pire
endivija in rdeč radič s
9. maj 2024 17:46
Tudi jaz pogrešam Dragičko!
Včeraj zame kos piščanca z zelenjavo, za moja dva zrezki v omaki, zelenjavni riž, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom