30. jul 2007 19:45
No, pa še moj piskerček. Pred davnimi leti sva imela velikanski stanovanjski problem ( še v Yugoslaviji). Poročila sva se, se vselila k moževim staršem v dvosobno stanovanje in je bilo OK. Ko pa sta njegova dva zvedela, da sem noseča, se je pojavil problem in kreganje. To je trajalo iz dneva v dan, rodila sem hčerko in ko je imela 5 mesecev, je počilo tako daleč, da sva se vselila na črno v prijateljevo stanovanje, ki se je selil v lastno. Kupila sva vso njegovo pohištvo in se lepo prijavila na nov naslov. Takrat je počila država in so naju hoteli na silo izseliti. Ampak imela sva svoje pohištvo in dojenčka. Tako so rešili najin problem, da so naredili nekaj zamenjav stanovanj (s pomočjo drugega prijatelja) in zako je to stanovanje postalo last moževe firme. Do razpada države. Nato sve to stanovanje lahko kupila, prej pa nama to niso dovolili. Denar sva imela prišparan še od prej in stanovanje sva tako odkupila in ker je bilo stanovanje staro, v bloku, tudi lepo s prišparanim denarjem renovirala, totalno.
Sedaj uživava v njem,za rekreacijo pa je pol mož podedoval 100let staro hišo po babici, in tam imamo kao "ranč", vikend. Ob enem sva s prišparanim denarjem po razpadu prejšnje države še kupila stanovanje moji mami, ki pa je žal ni več med nami. Tako imava sedaj enosobno stanovanje za hčer, sinu pa bomo že kaj pogruntali. Oba sta že odrasla, eden študira, eden pa je srednješolec.
Pomagali jima bomo, koliko bo šlo, če ne drugače, pa bomo imeli baka-servis.
Kyara