Treba bo kupiti nov likalnik. Če bi prostor omogočal, bi verjetno gledala Batagela, tako pa tak sistem do nadaljnega odpade. Vseeno si želim zmogljiv in dober likalnik. Kaj priporočate oz. s katerim imate dobre izkušnje?
strelka
Treba bo kupiti nov likalnik. Če bi prostor omogočal, bi verjetno gledala Batagela, tako pa tak sistem do nadaljnega odpade. Vseeno si želim zmogljiv in dober likalnik. Kaj priporočate oz. s katerim imate dobre izkušnje?
strelka
30. jul 2007 10:28
Imam philippsovega, s 3,5 bari pritiska in sem tako zelo zadovoljna, da celo sama več krat likam. Mamamia mamamia
30. jul 2007 10:33
Mamamia, morda lahko poveš model? strelka
1. avg 2007 13:36
Jaz imam Batagelovo Stireo ...ne morem reči, da nisem zadovoljna, vendar: - suha para....v resnici ni suha para, ampak kar lepo mokra in vlažna, če se boš zanimala, ti bodo verjetno rekli, da ima deska tudi odsesovalnik pare....ja, ima....vendar se rad pokvari in ko hočeš desko zložiti se ti ven ulije voda... - nikar ne misli, da lahko v rezervoar ulivaš navadno vodo....jaz od začetka dajem destilirano, pa se mi vseeno naredi kamen in moram, kljub temu, da res ne likam veliko, nest v popravilo likalnik in desko na vsake 3 mesece.... - pritisk pare, glede na ostale "navadne" parne likalnike ni tako velik kot sem upala...se pravi, da se moram za likanje kakšnih lanenih oz. malo bolj zmečkanih ali "težavnejših" tkanin vseeno zelo pomatrati in uporabiti še štirko...tako, da globinsko, večplastno likanje...pa, ja... - zelo dobra stvar pa je dodatek s teflonsko prevleko za likalnik...s tem dodatkom (jaz ga imam vedno gor) lahko likaš črne tkanine brez, da bi se ti potem blago "svetilo", lahko likaš tudi umetne tkanine in celo najlonke brez spremembe temperature - no, pa ta miza, ki jo imam je precej stabilna Kaj naj rečem....pričakovala sem več...nisem pa popolnoma nezadovoljna. Bi se pa ponovno zadovoljila tudi z zgoraj omenjenim Philipsom.
1. avg 2007 14:23
Andreia, hvala za odgovor. Da bi nosila zadevo v popravilo na 3 mesece, ni šans! strelka
1. avg 2007 14:50
Appolo II sem zelo zadovoljna z njim.Kupila pa sem ga v Tripex-u v Celju. mamazeljkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom