9. nov 2007 12:09
Joj, bi morale videt mojega možeka... :). Sem mu zvečer povedala glede teh čistilcev (videl je samo onega na TV-ju) - saj veste, pred nakupom se pač rad pomeniš doma, kako in kaj. In mu pripovedujem o Batagelovem, da mi je bolj všeč, da ima več priključkov, on pa nič, potem pa je rekel, če res rabim, bla, bla, bla,... Jaz njemu o lažjem čiščenju predvsem preproge in tapisona, da mi ne bo treba spet za dve uri na kolena in ribat, bla, bla, bla,... in na koncu še dodam, da bi bilo čisto možno čistit z raznim nastavki tudi avto in avtosedeže - kot, da bi odsekal, je rekel: "ja, te je pa res vredi! Kdaj greš po njega?"
No, evo. Za vsakega nekaj. Moške bolj malo brigajo šipe, pa ploščice v kopalnici, pa tepihi in raznorazni fleki v pečici. Kakor hitro sem omenila avto pa je zadeva res pametna. Moški so en velik čudež, vam rečem. V bistvu sem bila že včeraj odločena (80%), da grem po čistilec v Batagelovo trgovino, ker je bolj praktičen (različni nastavki). Kako se bo obnesel, pa vam poročam.
Hvala vsem za koristne informacije (do sedaj).
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 09. nov 2007 16:29:15