Ali mi lahko kdo priporoči dobro pedikerko v Postojni ali v Sežani...cena ni pomembna, pomembna je kvaliteta in prijaznost ter da nima dolge čakalne vrste.
Andreia
Ali mi lahko kdo priporoči dobro pedikerko v Postojni ali v Sežani...cena ni pomembna, pomembna je kvaliteta in prijaznost ter da nima dolge čakalne vrste.
Andreia
24. jul 2007 21:05
je idrija predalec? jaz grem iz LJ tja :) je pa super, v 10 minutah mi je naredila vec kot drugje v 1 uri. pa me je samo sproti vzela, ko sem mamo cakala in jamrala da me nekaj boli v palcu. je spretna s svojimi svedri ... telefon: 05 372 03 03 lp! mandeljček
24. jul 2007 22:57
Poznam, če želiš več informacij, se javi na zs. emily
25. jul 2007 9:00
Hvala obema. Pravzaprav bi nekomu, ki se nikakor ne more spravit k pedikerki, čeprav bi se rad in bi bilo potrebno, da bi se ter ima kmalu rojstni dan, rada podarila darilni kupon za pedikuro....hm, ja, se bojim da bo Idrija predaleč....ampak vseeno hvala, mandeljček za tvojo informacijo. AndreiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )