Nekje sem slišal ali videl reklamo za tečaj iz kuhanja štrukljev. Ali kdo kaj ve o tem. Kje je to, kdaj je, koliko stane,... Me zanima !
marjan zajc
Nekje sem slišal ali videl reklamo za tečaj iz kuhanja štrukljev. Ali kdo kaj ve o tem. Kje je to, kdaj je, koliko stane,... Me zanima !
marjan zajc
24. maj 2002 10:04
Mislite kuharski tečaj pri Goljatu, ki kuha na Brdu? Pred leti sem bila na dveh ali treh njegovih tečajih: kruh, pecivo in torte in še nekaj. Takrat so bili tečaji organizirani pri eni izmed tečajnic.Ženske se zmenijo, ena ponudi kuhinjo in gospod pride. Tečaji so bili vredu, gospod "obvlada", temu primerna je tudi cena, mene je motilo predvsem to, da premalo zapeče stvari. Potica je bila še svetla in podobno. Ampak to ni problematično, saj lahko dlje pečeš. Njegova teorija je bila, da potem samo sušiš pecivo. Splošna ocena tečajev pa odlična. Mimikaneznan uporabnik
24. maj 2002 21:46
Ali kdo ve kaj več o tekočih zadevah ? marjan zajc Sporočilo je spremenil(a) marjan dne 24. maj 2002 21:46:44
9. jul 2002 13:01
Sedaj ima Andrej Goljat svojo stran, kjer si lahko pogledate vse tekoce zadeve ter kdaj so kaki tečaji. Poglejte na stran http://www.kulinarikagoljat.si/ Lep pozdrav Peter Peter
20. jul 2002 13:28
V reviji Dober tek so napisane teme tečajev, cena in telefonska številka Tina Trstenjakneznan uporabnik
22. jul 2002 13:49
Ciao ooooo! Javljam se vam iz parisa. Ful sem vlekla super francoske sladolede v obliki kajle. Najbolj mi je pasal sladoled z imenom Blow-ice. Ful žuramo in pogrešam slovensko klobaso. Me pa zanima kako bi jo tale Goljat serviral. Ajd živjo! Tina GorejnakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Bananin puding z vanilijevimi rogljički