Eno vprašanje - moj sin zelo rad bere stripe, ali pa knjige ki so napisane v obliki stripov (npr. Prigode kapitana Gatnika). Na hrvaškem lahko kupiš veliko tega kar v navadnh trgovinah. Kaj pa pri nas?
Majekzmajek
Eno vprašanje - moj sin zelo rad bere stripe, ali pa knjige ki so napisane v obliki stripov (npr. Prigode kapitana Gatnika). Na hrvaškem lahko kupiš veliko tega kar v navadnh trgovinah. Kaj pa pri nas?
Majekzmajek
23. jul 2007 13:11
Zagorac, Alan Ford itd se dobi v Leclercu, moraš malce pobrskat, ker so bolj spodaj zadaj, najraje jih pa kupujeva na vogalu Slovenske, ko zaviješ na Kongresni trg, zraven je trgovina Geonavtik oz nekaj podobnega, pa še v kaki trafiki se jih dobi...ne poznam pa tvoje omenjenega stripa, tak oda ne vem če je to točno ista zadeva...
23. jul 2007 14:19
Pozabila sem napisati da je sin star 9 let. Majekzmajek
23. jul 2007 14:45
Kaj pa od Mustra vezani stripi Trdonja, zvitorepec in Lakotnik?
23. jul 2007 15:21
Stripe sem videla tudi v pritličju Konzorcija v Ljubljani, ne vem pa, če imajo tudi takšne za devetletnike. KozmejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Zelenjavna zloženka