Terme snovik

Ava  

član od: 28.3.2006

sporočila: 283

tema odprta - 22. jul 2007 18:27 | ogledi: 1.380 | odgovori: 4

Pozdravljeni! Zanima me, če je kdo od "bralcev" že letoval v Termah Snovik. Ponudba je zelo mikavna, cene ugodne, se mi pa zdijo vodne površine nekoliko majhne za razpoložljive kapacitete bivanja (seveda, če je vse zasedeno). Ne bi se rada preveč drenjala v bazenu, pa prehrana me zanima, ker ni na njihovi spleti strani nič konkretno navedeno. Za kakršenkoli namig se zahvaljujem!

Ava

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

22. jul 2007 18:31

Kolegica je pred kratkim bila tam na dopustu in je hrano pohvalila. Sicer ona ni ne vem kako izbirčna, a vseeno mislim, da so kar na nivoju. Rekla je, da se je imela super in da bodo jeseni obisk verjetno ponovili. Tako da... LP! fakin712

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

23. jul 2007 9:55

Vodne površine so absolutno premajhne za tak obisk, kot je v termah!! Ljudje so v bazenih kot sardine! Na žalost! Noel

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

23. jul 2007 11:26

Ok...glede na to da živim 3km stran od term... Zdajle splohhhhhhhh ne it tja.Trenutno je tam en kup Izralcev,en teden bodo tam še Američani (jih je 2 avtobusa).In je res ful gužve.S fantom sva bila tam v petek in sva šla 2x na pijačo.Prvič sva resnično čakala pol ure (pa še dlje bi,če ne bi prijatel,ki je tam radar rekel če bi kakšen natakar prišel sprejet naročilo).Drugič sva čakala 15min dokler se ni meni strgalo in sem šla sama iskat. Cenovno sploh niso tako ugodni (no saj so le terme) ampak urejeno majo pa kar precejo solidno.Tudi savne so super.Apartmaji so zrihtani super pa še čisto blizu so. Meni je drugače tudi voda premrzla.V petek (vrhunec vročinskega vala) je mene v zunanjem bazenu zeblo.Mogoče tudi zaradi tega ker dejansko ne moreš normalno zaplavati-GUŽVAAAAA.Takrat sva se lepo "skidala" v notranjega...je tako luštno toplo pa skoraj nobenega človeka na vidiku,hehe.Aja sem drugače zelo zmrznjen človek in tudi poleti ne grem v morje... Jaz tja hodimi ubistvu samo zaradi dveh razlogov: 1. so blizu 2. domačini na prireditvah in podobnih stvareh dobimo toliko celodnevnih kart,da jih je enkrat treba izkoristiti,hehe Uživajte kjerkoli že boste Roncolino

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

23. jul 2007 12:01

Meni tam ni všeč....voda v zunanjem bazenu je mrzla kot bi se kopal v reki ....tam sva bila 1x lani in se raje zapeljem do morja....karte tudi niso poceni....najraje imam terme Čatež. kuharca37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti