10. sep 2013 12:26
Če kdo potrebuje nalepke za Delimano Astoria (porcelan in desertni pribor), jih lahko pošljem! V zamenjavo dobrodošla kakšna naleka Tuševih bencinskih servisev (MOL) za izdelke Fiskars in Gerber.
anny22
10. sep 2013 12:26
Če kdo potrebuje nalepke za Delimano Astoria (porcelan in desertni pribor), jih lahko pošljem! V zamenjavo dobrodošla kakšna naleka Tuševih bencinskih servisev (MOL) za izdelke Fiskars in Gerber.
anny22
4. okt 2013 11:11
Pozdravljene,
če katera potrebuje nalepkeod Mercatorja, naj sporoči.
Hvala in lp
Nusa1986
27. okt 2013 16:08
Če kdo ne potrebuje merkatorjevih nalepkic za posteljnino, se toplo riporočam.
Teka
27. okt 2013 18:34
za posteljnino se tudi jaz toplo priporočam za nalepke mercator.
hvala,lp
Cita75
27. okt 2013 19:04
Tudi jaz se priporočam za merkatorjeve nalepke, pa mogoče še omw
imam pa viška sparovih in petrolovih
testeninca
14. maj 2014 11:34
Oj, punce!
Že imam večjo količino nalepk za kovčke Scandinavia, nekaj tudi še za dopust M Holidays. Potrebovala bi 5 tuševih zvezdic in kakšno točko za barcaffe.
lp, A.
anny22
3. nov 2014 14:25
Iiiiin spet...se je nabrala zelo velika količina Mercatorjevih nalepk za izdelke Remington in Russell Hobbs. Če kdo potrebuje, naj piše v zs. Zbiram pa nalepke OMW (za nože).
anny22
28. okt 2015 13:03
Če kdo potrebuje nalepke za posodo Tefal Ingenio (nova akcija Zberi in izberi pri Mercatorju), naj napiše v ZS število in naslov. Manjka pa mi še par Linotov za koledar.
anny22
1. jan 2016 14:51
Pozdravljeni
Rad bi kupil v mercatorju tefalovo posodo a mi zal majnka pet tock. Ce ima kdo mogoce viska bi lepo prosil.
Vec na zs,
Najlepsa hva
1. jan 2016 22:03
Jaz imam kar nekaj viška nalepk. Če jih še potrebuješ, javi naslov na ZS
kačaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Pad Thai s piščancem