Zanima me če ima kdo izkušnje s Klima centrom Horizont iz Maribora - so zanesljivi, natančni,...
kakšne so vaše izkušnje?!
Vnaprej hvala in LP
gordana
Zanima me če ima kdo izkušnje s Klima centrom Horizont iz Maribora - so zanesljivi, natančni,...
kakšne so vaše izkušnje?!
Vnaprej hvala in LP
gordana
19. jul 2007 20:53
Horizont ima klime Coolwex ne?
Mi smo lani nabavili eno njihovo klimo in smo bili zelo zadovoljni s kompetno storitvijo...najprej ogled prostora, izbira primerne klime, montaža...tudi letos so že prišli na okrog, pogledat če je vse vredi s klimo.
Nam se niso zamerili ;)
lp Bojanca
20. jul 2007 7:04
Letos sem nabavila Coolwexovo klimo in ob klimi dobila še potovanje za 8 dni v Španijo. Dobri so!!! kano
20. jul 2007 8:16
Problem pri teh klimah je vsakoletno servisiranje. Vsako leto - 5 let jih moraš spuščati v stanovanje in jim plačevati po 40€ brez davka, da klimo pregledajo. Sicer ni garancije. 5x40€ je 200€. Poleg taga je redna cena vgradnje okoli 220€ (veliko kje se ta cena giblje okoli 100€). Približno toliko je pa vredno potovanje.
Edine klime, na katere sva naletela, in za katere niso potrebni ti pregledi, so Panasonicove. Pa še sam si jo lahko zmontiraš - če le znaš, pa ti vseeno pripada garancija.
200€ ni majhen denar. Brez davka.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Lazanja iz palačink