Klima

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

tema odprta - 19. jul 2007 17:37 | ogledi: 1.181 | odgovori: 3

Zanima me če ima kdo izkušnje s Klima centrom Horizont iz Maribora - so zanesljivi, natančni,...

kakšne so vaše izkušnje?!

Vnaprej hvala in LP

gordana

bojanam  

član od: 18.7.2003

sporočila: 598

19. jul 2007 20:53

Horizont ima klime Coolwex ne?

Mi smo lani nabavili eno njihovo klimo in smo bili zelo zadovoljni s kompetno storitvijo...najprej ogled prostora, izbira primerne klime, montaža...tudi letos so že prišli na okrog, pogledat če je vse vredi s klimo.

Nam se niso zamerili ;)

lp Bojanca

kano  

član od: 28.5.2002

sporočila: 55

20. jul 2007 7:04

Letos sem nabavila Coolwexovo klimo in ob klimi dobila še potovanje za 8 dni v Španijo. Dobri so!!! kano

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

20. jul 2007 8:16

Problem pri teh klimah je vsakoletno servisiranje. Vsako leto - 5 let jih moraš spuščati v stanovanje in jim plačevati po 40€ brez davka, da klimo pregledajo. Sicer ni garancije. 5x40€ je 200€. Poleg taga je redna cena vgradnje okoli 220€ (veliko kje se ta cena giblje okoli 100€). Približno toliko je pa vredno potovanje.

Edine klime, na katere sva naletela, in za katere niso potrebni ti pregledi, so Panasonicove. Pa še sam si jo lahko zmontiraš - če le znaš, pa ti vseeno pripada garancija.  

200€ ni majhen denar. Brez davka. 

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti