18. jul 2007 19:25
Praviš, da boste zabavo raztegniti čez cel dan. Po moje bo to malo monotono in ne bo dovolj živo, če bo že vse pripravljeno. Če misliš, da bi imeli tudi meso, kaj boste jedli hladno ali misliš pogrevati? Res je, da se da dosti stvari pripraviti prejšnji dan, ampak vsaj meso je lepo če se peče "v živo", še posebno, če se družiš cel dan.Vedno se najde nekdo, ki rad peče. Tisti, ki pije pivo pa ga bo verjetno vseeno pil, ne glede na to če bo roštilj zraven ali ne.
Koliko vas pa bo? Mislim, da boste imeli prejšnji dan veliko dela, če boste vse pripravljali vnaprej.
Ne vem no, ampak prigrizke se ponavadil dela za bolj kratkotrajna srečanja, a se ti ne zdi?
Pa vseeno ti bom dala kakšen predlog za pripravo prejšnji dan. Mogoče kakšnen golaž, pohano meso, za prilogo kakšno polento z raznimi dodatki zrezano na koščke, marinirane bučke, melancane, ki lahko počakajo na hladnem, kakšnen sveže narezan paradižnik in papriko boš pa le morala pripravit sproti. Bučkini ocvrtki so tudi dobri drugi dan. Za sladico pa kakšen sladoled, okrašen s sadnim sirupom, mogoče še kakšno pecivo, pa sadno kupo, ohlajeno lubenico, melono.
Toliko od mene. Prepričana sem, da boš dobila tu gor še dosti koristnih nasvetov in predlogov, da se boš lažje lotila dela.
Pa lepo se imejte.
emily