Zanima me, ce obstaja kdo na kulinariki, ki zbira evro kovance?
jaz jih pa jih mam nekaj za menjat
Lp,Sara
slovinkita
Zanima me, ce obstaja kdo na kulinariki, ki zbira evro kovance?
jaz jih pa jih mam nekaj za menjat
Lp,Sara
slovinkita
18. jul 2007 14:06
v čem pa je finta? jaz jih pa sproti porabim, mi ne pride na misel da bi jih šparala. nektarina
18. jul 2007 14:09
jaz jih zbiram ampak sem jih ravno zadnjič zapravila kar sem jih imela več kot 2. tako da ko kakšnega dobim ti sporočim. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
18. jul 2007 14:31
Jaz vse evro kovance zbiram v šparovčku. Ko je poln gre na banko na račun enega od otrok. jade
18. jul 2007 14:35
uuu, jade, res lepo. Midva sva en čas to delala za dopust, pol sva pa mal "pozabla" noter devat. Pa moj je kdaj kej ven vzel, ..zato sva potem uvedla pravilo, da moraš potem 2x več vrniti v šparovček. Jelenckova
18. jul 2007 14:43
slovinkita - najbrž misliš po državah ane? ja to zbirava tudi midva, ostalo gre pa sproti v promet, če ne drugega že za bus:)))
18. jul 2007 14:50
Mogoče slovinkita misli na evro kovance različnih evropskih držav. Jaz imam doma samo finske, s tem da nimam kovanca za en cent, ker jih pri njih več ne uporabljajo. Eh, maja si me prehitela :)
18. jul 2007 21:18
ja, ja, po drzavah sm misnla:) se mi zdi da je fajn hobi, sploh kadar na koncu z veseljem zapravis tistih 58 pa nekaj evrov:) @galyka uuu..finske mas..takih pa meni kr precej manjka..se priporocam:) Lp,Sara slovinkita
19. jul 2007 6:04
Se dobijo kupiti na nemških poštah. Pakireni so v lični embalaži, tako da se obe strani lepo vidita. Moja teta jih zbira in ima vse države, ki imajo evre. Kyara
19. jul 2007 8:58
Slovinkita, povej kateri pa bom poskusila kaj uredit. Imava namreč tam prijatelje pa bomo naredili spet kakšno zamenjavo.
19. jul 2007 11:25
živio! Obstaja album evrovskega denarja, vem da se je dobil v knigarni Karantanija v Novem mestu. LP vdolin vdolinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Piščančja juha s tortelini