19. jul 2007 11:03
Saj ne, da bi mi jih oči takoj zavrnile - pravzaprav mehkih leč ( sem jih namreč že nosila - pred leti) sploh ne čutim in ja, tudi meni se je že zgodilo, da sem se šele v postelji spomnila, da jih imam še v očeh. AMPAK potem ponoči oz. drug dan mene tako bolijo oči - tam nekje zadaj, globoko in posledica je vedno migrena. Zato mislim, da jih ne morem nositi. Obstaja tudi varianta, da zaradi kontrac. tablet. No, danes zvečer imam pregled, pa bomo videli, če se je zadeva kaj spremenila, pa baje so tudi neke nove leče od Johnson-a na trgu, tako, da.... Strašno si jih želim, saj me očala motijo v službi.
Aja, še končna cena za hčerina očala - 128€ s popustom. Naj omenim, da je bila hčera pri okulistu novembra in ko sva se ta mesec šli naročit na ponovni pregled, ker pač zopet ni videla mi je "prijazna sestra" najprej povedala, da bom morala očala sama plačat, ker kao ti zavarovalnica plača 30€ le enkrat na leto in da ne omenim, da je hčero naročila za pregled 31. januarja!!?? Sem vprašala, če je čist normalna, otrok ne vidi, boli jo glava ona pa men 31. januarja. Me je tako razjezilo, da sem šla k privat zdravniku, vzeli so jo v roku enega tedna, očala naredili v roku dveh dni in vse to na napotnico! Poleg tega pa so mi povedali, da, če se otroku tako hitro tako spremeni vid, da rabi nova očala, daš vlogo in zavarovalnica ti odobri nov recept. In to medicinska sestra očitno ni vedela. Šli so mi celo toliko na roko, da so rekli, da naj ne pišem vloge, ker bom na odobritev, sedaj ko so dopusti predolgo čakala in da mi bodo kar oni dali toliko popusta. Lepo, a, ne?:)
lp,
vanjatajnsek
Sporočilo je spremenil(a) vanjatajnsek dne 19. jul 2007 11:04:17