18. jul 2007 14:48
Hej, Jade, začni rentat romantiko na kmetiji. Sej veš, je zabavno po senu skakat... (mi blokarji tega nimamo...).
(Zadeva je bila taka, da sva se s sošolko odločili, da si za končan letnik špogava nekaj samo zase, za cel dan. Sva vzeli dopust in vse).
Jaz sem dala zdele v Laškem 40 € za masažo, 45 min. S tem, da je bilo not toook mrzlo, da sem ratala ledena kocka. Ležiš tam odet v rjuho, uau... In mi ni bilo prijetno. Sem bila na že na dosti boljših masažah.
Potem soba, v kateri sem se masirala ni bila niti malo zatemnjena. Ni glih sproščujoče, če ti sonce v glavo sveti.
Zdraven gradijo in delavci hodijo tik ob oknu gor in dol. Saj nisem med sramežljivimi, ampak sem vseeno upala, da z zunanje strani ne vidijo noter. Pač občutek ni prijeten.
(Pol še ena napaka, sva bili firbčni in šli v center Laškega, na tortico, kavico... No na koncu sva šli v Lj. nazaj).
(glede na to, da sva hoteli jit v Harmonijo in nama je tudi bila v 1. planu, potem sva se pa na hitro odločili za Laško, je bila to pač napaka).
Bo drugič boljše... Hi, hi... Imeli sva se pa vseeno fino!!!!!!!!!!!!!!! In uživali sva tudi!!!!!!!!!!!!!
lidka