18. nov 2008 7:47
Pekarica je napisal/a: |
Nama pa je bilo v Laškem všeč, v Termah Zreče pa so naju poslali v garaži podoben otesnjen prostor, kjer je prostora le za kad, midva pa sva se komaj gibala okoli kadi. Penino ponudijo v plastičnih kozarcih, glasbe v prostoru ni, tako da slišiš vso dogajanje na hodniku. Beda. |
Fant me je povabil na zeliščno kopel v Zreče in kot vedno, sem preverila mnenja na internetu. Zaradi tvojega mnenja mi je "vse padlo dol" in nisem hotela it za nobeno ceno. Na koncu sem vendarle popustila, samo zaradi ljubega miru. In mi ni žal- popolno nasprotje od tega, kar si napisala ti. Prostora je DOVOLJ (čisto lahko se giblješ- v bistvu pa mi ni jasno, zakaj bi lavfal okrog banje, če greš v bistvu zaradi kopeli), kozarci za šampanjec so STEKLENI, glasba v prostoru JE in s hodnika se ne sliši NOBENEGA HRUPA. Luči se lepo pogasnejo, saj gorijo svečke, voda super topla, kopel diši (da bi se človek vsak dan hodil tja umivat )... same pohvale v glavnem.
Dobro, da te nisem poslušala ()- zelo sem bila zadovoljna in vsekakor bom še šla. In priporočam jo tudi drugim
Lep dan in veliko se smejte