Razvajanja v dvoje ...
11. dec 2008 14:12
Ni slabo. lp Vesna
3. okt 2009 17:38
kako velike pa so kadi pri teh kopelih za uro ali dve? Se potem vsakič voda iztoči in nalije nova? To me tudi zanima pri jacuzzijih v teh privat spa-jih, verjetno po dveh urah ne zamenjajo tisoč in več litrov vode?? ali se primernost vode ohranja s klorom..... brittney
4. okt 2009 10:53
Voda se ne menja, klor je obvezen...
V Laškem se mi je pa zgodilo, da so nama natočili čisto svežo vodo, ampak je pa bila MRZLA!
čoko
4. okt 2009 11:54
Midva sva bila v Olimijah in je vodo za nama spustila, predvidevam pa da je bila tudi prej čisto na novo natočena. Po kloru ni bilo nobenega vonja
Rebeka
4. okt 2009 13:20
no, sprašujem zato, ker mi je nekak jasno in sva to tudi doživela, da v tem manjših kadeh, kakršne imamo doma, spustijo vodo, in natočijo novo, nisem pa prepričana, kako je z večjimi jacuzziji v teh privatnih spajih.....verjetno ne spustijo za vsak obisk in ponovno natočijo. brittneykozamurnik
sporočila: 2311
4. okt 2009 14:00
brittney je napisal/a: |
nisem pa prepričana, kako je z večjimi jacuzziji v teh privatnih spajih.....verjetno ne spustijo za vsak obisk in ponovno natočijo brittney |
4. okt 2009 15:42
ja, verjetno je potem res bolje obiskati kak mini wellness, kjer imajo te manjše kadi, katerim sproti zamenjujejo vodo...ja, to so moje sanje, imeti kaj takega doma. OT: kje bi našla slike na netu, kjer so prikazane te kadi in dekoracija okoli njih - sploh ne vem, pod katero frazo naj iščem...s tem mislim kake aranžmaje s svečkami, kamenčki, listi vrtnic.... brittney
4. okt 2009 16:07
Klor gor ali dol, mene ne spravijo v jaccuzije. Problem ni samo v vodi, ampak je tudi v mehanizmu in v "jet-ih", ki puhajo vodo pod pritiskom. ti bi morali biti vsakokrat odšraufani in očiščeni, ker imajo filtre, ki ujamejo delčke kože ipd.
Vanja
4. okt 2009 16:40
pa meni je tudi pomembno, da si lahko v kad vlijem olje, mleko, peno....vanja, kako se reče frazi, po kateri sprašujem zgoraj? brittneyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Eksotični suši
Najbolj enostavni piškoti s črto