Nekaj me zanima;če se zaradi strešnega kovčka poveča plačilo trajekta-nekje sem zasledila,da je višje plačilo zaradi višine 1,80 m..
Prosim za informacije,ker gremo kmalu na morje.
Lp
tejka77
Nekaj me zanima;če se zaradi strešnega kovčka poveča plačilo trajekta-nekje sem zasledila,da je višje plačilo zaradi višine 1,80 m..
Prosim za informacije,ker gremo kmalu na morje.
Lp
tejka77
17. jul 2007 22:35
jaz mislim, da je cena ista za vsa osebna vozila. Saj vedno plačaš karto ne da bi te vprašali kateri avto imate. lp pat pat
17. jul 2007 22:39
poglej na stran od Jadrolinije, se mi zdi, da nekaj takega res piše, ampak najbrž to veljaza avtodome in podobna vozila. Sicer pa oni v hiški ne hodi gledat, kolk visok avto imamo, tisti, ki karte trga, pa tud nima časa tega gledat. Kam jo pa mahate, tejka 77? Ognjič
17. jul 2007 23:00
Spomnim se, da 3 leta nazaj, ko smo v Prizni šli na trajekt za Pag, nismo zaradi strešnega kovčka plačali nič več. Mislim, da je zdaj tudi tako. jessy6
17. jul 2007 23:08
Za trajektno povezavo na Mali Lošinj se nič ne plača, ne kovček, ne kolesa! Plača se edino prikolica k avtu. Preverjeno! Prijetne počitnice.
18. jul 2007 6:36
Za trajektno povezavo na Brač se nič ne plača. Prijetno potovanje. STANEJ
18. jul 2007 8:53
Ne, midva nikoli nisva plačala še za strešni kovček. Jelenckova
18. jul 2007 9:16
Mi smo letos potovali s takšnim kovčkom na strehi("trugo") in pri prevozu s trajektom na Pag plačali kot vsi ostali.Res pa je, da nismo nič razlagali, da imamo kovček in kolesa na strehi. Pekarica
18. jul 2007 11:58
Za na Pag se tudi ne plača več, če imaš strešni kovček. LP mina20
18. jul 2007 12:10
Hvala lepa za odgovore,jutri gremo na Brač,pa imamo letos večji avto in nismo vedeli ali vzeti ali ne strešni kovček-koles pa moji itak nočejo s sabo,ker veliko kolesarimo,pa hočejo imeti mir na dopustu....ha ha! Sicer sem pa letos prvič zasledila,najprej v Delu,potem pa še na strani Jadrolinije,da je pomembno, kolikšna je višina avta-zato me je zanimalo,če ima kdo izkušnje s tem. Lp tejka77
18. jul 2007 13:11
Več se plača če je avtodom ali dodatna prikolica ..... pa prijeten dopust. maserkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi