19. jul 2007 11:20
plopsa ja kje pa si, da imaš samo 24 stopinj. Blagor ti! buča
19. jul 2007 11:20
plopsa ja kje pa si, da imaš samo 24 stopinj. Blagor ti! buča
19. jul 2007 15:31
Pri nas pa je še manj in ponoči je deževalo. Upam, d bo vsaj malo sonca, da ne bo treba dolgih rokavov. Lepo se imejte. limonca26
19. jul 2007 15:51
Plopsa ne jim povedat kje si doma, ker zna se zgoditi, da pride kmalu avtobus pred tvojo rezidenco z napisom KUL_SLO.
Jaz bom sedela v prvi vrsti. Na moji levi bo Stana.r, vmes med nama pa velikaaaaaaa čokolada z lešniki. No, če si daleč doma se zna zgodit, da bo samo še embalaža ostala.
jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 19. jul 2007 15:52:05
19. jul 2007 19:37
joj dobrodošli vsi, jaz bi vas bila prav vesela, čokolade pa bi bil najbolj vesel moj možiček ko se napokate v avtobus se napotite čez avstrijo pa nemčijo pa lahko tudi luxemburg, ko prečkate "mejo" z belgijo imate še c.c 200km, pol ste pa pri meni! jade tako da priporočam da čokolado data v ptovalko pa v spodnji del avtobusa! p.s. pa ne pozabite kakega poloverja, da bomo lahko zvečer zunaj za mizzico malo počvekali ali pa kak tarok in podobno odšpilali ( pa seveda kaj piknili in srknili!),............ plopsa
19. jul 2007 22:50
Limonca, kaj pa k tebi lahko pridemo? Joj, svež zrak, pa dolgi rokavi! Božansko! buča
19. jul 2007 23:25
Lahko pridete, samo ne bom več dolgo tukaj. Pa da vas še malo podražim - zunaj dežuje in rahlo piha veter. Meni bi kakšna vročina mogoče že pasala. limonca26
20. jul 2007 7:10
Plopsa, pridem tudi jaz, bom čuvala tisto čokolado, da jo ne pojesta. Pa še tvoj mož boin.
Limonca26 še kak teden kar tam drži, da ne boš prišla iz dežja v pekel
kobra 1
20. jul 2007 8:28
Jade, dej zračunaj, kok čokolade rabive do gor (+ eno za plopsinega moža). Čokolada nej bo kar med nama (ziher je ziher). Kaj pa veš, če se kje tam v spodnjem delu avtobusa ne šeta kakšna Ežojeva miška stana
20. jul 2007 8:51
joj kaj ste face,....... no da pojamram malo, jaz bi tudi malo toplote,............ danes imamo namreč 19stopinj, veter in trenutno rosenje z napovedanim dežjem! to pomeni da smo vsi nahodni in da bomo ponovno zaprti med te 4 stene tako da le pridite nam ne bo dolgčas, da o čokoladi ne govorim!. kakšna gorenjka z lešniki, njam njam njam,... limonca kje si pa ti? mogoče se lahko kje v kakem solariju dobiva in se tam malo pregrejeva plopsa Sporočilo je spremenil(a) plopsa dne 20. jul 2007 08:53:22
20. jul 2007 9:11
Ja res je stana Ežojevim super miškam ni za zaupati. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Veganski narezek z nachosi