17. jul 2007 12:58
Midva mava eno, Kamping gaz je firma el neki tacga. Sma jo kupla v Merkurju. Mava pa še tak adapter za njo, da se jo na štrom prklop. Jo mava za kampirat. Rekla bom tak, v tisti torbi je ponavadi okoli 11, 12 stopinj, manj nikoli, pa še to mora biti v senci. Za zmrznjene reči ni, tudi mleka več kot 3 dni ne moreš po moje imeti not. Lahko pa imaš notri kake druge mlečne reči tud po 3, 4 dni, če je treba. Treba je bolj kot ne vse kupovati sproti, ni se mi pa še nič pokvarilo noter. Midva imava še 6 pingvinčku, ki jih, predenj greva na pot, dava v skrinjo, nato v hladilno torbo in to zdrži 24 ur sigurno. Če greš na dopust v apartma, kjer je zamrzovalna skrinja, se ti ne oddtali vse takoj, zdrži kakih 8 ur s pingvinčki, potem se začne pa že talit. Verjetno je odvisno tudi ot tega kakšno skrinjo kupiš, midva imava tako, ki ima pokrov na vrhu, dobijo se pa tudi take, ki se odpirajo kot hladilnik, kar je v avtu nepraktično, ker jo imaš na sedežu. Najin kolega je kupil neko xy firmo, je bila ful pocen, pa se mi zid, da boljše hladi kot najina Kamping gaz. Je pa treba uporabiti tudi pingvinčke.
Jelenckova