21. jun 2010 16:39
Dokler pa si ne kupiš nožka, uporabi navaden ribežen.Glej zgoraj! Nola je nanizala kup zanimivih in uporabnih idej!!! naor
21. jun 2010 16:39
Dokler pa si ne kupiš nožka, uporabi navaden ribežen.Glej zgoraj! Nola je nanizala kup zanimivih in uporabnih idej!!! naor
21. jun 2010 22:59
bom pa mogla to probat enkrat... če je tako dobro... ali kdo ve kje v bližini pule bi lahko poskusila? pa da me ne bo jed prišla 400 kun? ampak vseeno spodobno? hvala
neznan uporabnik
22. jun 2010 18:42
hmmm..k meni pridi,pa ne bo 400kun,bo cenejse,lahk se pa tud kako drgac zmenmo,hehe..Naor,hmm,to jst vem za ribezen,sam sm se mal navelical:), pa me je zanimal ce kdo ve..idej mi pa ne zmanjk,kaj sele,da bi druge bral..hehe gurmanBOY
23. avg 2010 12:17
enostavno naribaš na še kuhano jed... testenine, steak lukabograc
23. avg 2010 14:40
zgolj kot info, hraniš jih lahko tudi v skrinji, ampak jaz bi jih kar lepo popapcala, naribane na kakih testeninah z malo masla in ogromno pravega parmezana .....njamsi cukrpekrcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Klasična pizza