Za vnucka starega 6 let bi rada kupila primeren vzglavnik. Zanima me kaksen naj bo in kje ga je mogoce dobiti.Ce ima kdo izkusnje z ortopedskim vzglavnikom
"Witschi-Kissen za otroke st.1." naj mi prosim napise svoje mnenje.
sonjica55
Za vnucka starega 6 let bi rada kupila primeren vzglavnik. Zanima me kaksen naj bo in kje ga je mogoce dobiti.Ce ima kdo izkusnje z ortopedskim vzglavnikom
"Witschi-Kissen za otroke st.1." naj mi prosim napise svoje mnenje.
sonjica55
18. jul 2007 21:25
Sonjica, pri nas imamo vzglavnike iz lateksa od Slovenske postelje in so kar v redu. Moj anatomski mi ni ravno odgovarjal in sem ga sama preoblikovala. Kupila sem tudi energetske prevleke pa kakega posebnega učinka ne opažam ali pa name ne deluje. Itak bolj malo spim.
stana
18. jul 2007 22:05
Eh stana ti si kar se spanja tiče "izgubljen" primer. Edina rešitev ti je, da skupaj z Veri odpreta slaščičarno. Itak ponoči ne spita pa bi lahko pekle tortice.
Sonjica 55 se oproščem, ker blebetam neumnosti v tvoji temi.
Kar se tiče vzglavnikov jaz sem dala otrokom otroški vzglavnik kupljen v otroški trgovine. Protialergijska neka zadeva, ni pa ortopedski. Res pa je, da oba spita večinoma brez blazine, ker se tako vrtita po postelji, da sta vsake pet minut drugje. Mož pa spi s "povštrom" na glavi. Zdaj ne vem a jaz tolk smrčim al kaj...
jade
18. jul 2007 22:29
Sonjica55 - brez zamere, a tudi sama sem mama in jaz bi želela, da se moja mama v taki stvari posvetuje z mano. Ali pa vzglavnik kupuješ le za čas, ko bo spal pri tebi? V teh primerih jaz ne kompliciram - pri nas je to bolj poredko, pa tudi otroci so mlajši.
18. jul 2007 22:44
Hehe jade, to ti je dobra ideja stana
19. jul 2007 11:03
Naša tašča pravi,da smo brezupni primeri. Sama spim brez vzglavnika, tako sta se navadila tudi otroka in vnuk, ko sta bila otroka majhna sta imala pod glavo le zloženo plenico. Pozneje, ko sta dobila vzlavnika sta ju dajala med spanjem na glavo isto dela vnuk. Uporabljamo jih le pri gledanju tv,da se udobno namestimo. Uporabljamo pa medicinske od Odeje Šk. loka. Mož, ki sicer spi na njem ga pohvali, nam pa služi za podporo. Sonjica, tudi jaz bi vzglavnik nabavljala v dogovoru s starši. nasha
19. jul 2007 15:10
Moja hčera pa ima blazino iz perja, ampak je rekla, da ko so bile z babi v hotelu Salinera v Strunjanu, so imeli pa blazine preko katerih je bila položena - vsaj tako sem jo razumela, še tanka blazina s piro. Baje je spala, kot angelček. Naj še omenim, da je imela, kot dojenček probleme z glavico in zato je ležala na povštrčku z lanenimi semeni - glavica se je lepo oblikovala. lp, vanjatajnsek
19. jul 2007 15:39
Jaz ji bom kupila vzglavnik polnjen z ajdovimi lupinami, tako, kot ga imava midva... lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem