9. nov 2008 19:33
Jaz tudi dam prednost temu,da se delodajalcu osebno predstavim, da naredim dober, samozavesten vtis nanj in po naravi sem zgovorna, nesramežljiva in samozavestna oseba, pa nisem slaba za pogledat. Kljub temu, sem že drugič na porodniški in že drugič bom po končani porodniški brez službe. Imam 29let, 12 let delavne dobe. Začela sem že z 17 leti v trgovini, nato končala še poslovodsko in pred par leti še ekonomsko. Včasih je bil poslovodja cenjen in dobro plačan, danes ima kup odgovornosti in majhen dohodek. zdej bom kmalu končala porodniško in sem brez zaposlitve. Ko smo se preselili v drugi kraj , sem osebno iskala službo in nosila okoli prošnje, pa so me debelo ali brez zanimanja gledali. Koga je pa brigalo, da sem se preselila v njihov kraj in da rabim službo?! Zdej vem, da si je tako ne bom našla. Samo po vezah lahko dobiš dobro službo. Ali pa če imaš izjemno srečo. Sem bila že poslovodja, pa kaj, ko mi niso dali 4 plače in dava regresa, trgovino pa zaprli. Tako so že naredili z trgovino v drugem kraju, le da tega nisem vedela. V glavnem skoraj kjerkoli sem delala, bi vsi radi, da delaš čim več za malo denarja, pa da so nadure v dobrodelnem smislu, regres, če bo kej ostalo,... Če imaš faks, ni v redu, ki je boljše, če imaš v stopnjo in boš delal delo še za tistega s faksom, za manj denarja. ja logično. Ej, pa sem optimist ne?! Ja sem. Sem si angažirala veze in, ker sem sposobna, bom, če mi rata naredila vse, da bojo videli, da sem sposobna in da jim ne bo žal, da so me vzeli, pa s prstom za mano ne bojo kazali. Aja pa še to sem pozabla povedat. jaz bi se, če bi le dobila priložnost res potrudila. Z veseljem bi šla še na kak tečaj, družino sem si že ustvarla, sem mlada in imam res veselje do dela. Vendelina jr, čakam tvoj odgovor. Hvala! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 09. nov 2008 19:34:34 Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 09. nov 2008 19:40:54