4. maj 2009 8:04
Simona, čestitam! jankica
4. maj 2009 8:04
Simona, čestitam! jankica
4. maj 2009 8:37
Simona, čestitke tudi z moje strani....ko bi se še več moških takole opogumilo:) patty
4. maj 2009 18:19
Simona,srečnica ,čestitam..............upam da si rekla JA
lp goga
4. maj 2009 18:42
Se pravi, da začnem torto pečt?
jade
4. maj 2009 19:42
jest pa copatke štrikat Čestitke tudi z moje strani.
Loni Makaroni
5. maj 2009 6:37
Hvala punce ;-) Prisežem da vas pravi čas obvestim, kdaj pričnete s svojimi nalogami;-) Odločila sem/ sva se, da formalnosti urediva do mojega 30ega roj.dneva (kar pomeni, da imam še 5 let časa ;-) ... sem pa vsaj na dobri poti...
Lep dan in veliko se smejte
5. maj 2009 7:39
No, pol pa v redu, bom z mojo hitrostjo štrikanja do takrat glih pri koncu
Loni Makaroni
5. maj 2009 8:04
Hvala za razumevanje Loni ;-)
Lep dan in veliko se smejte
11. maj 2009 10:43
Simona84 je napisal/a: | ||
Noa hvala, hvala in še enkrat hvala. Tvoj nasvet je bil idealen... in resnično se ti zahvaljujem, saj sva po tvoji zaslugi z mojim dragim preživela popolen dopust. Apartmaji so prelepi in še čisto dišijo po novem, hrana odlična, kolektiv ena A in se res držijo načela, da je stranka kralj. Počutila sva se namreč kot kralja, pedenali so naju od spredaj in zadaj. |
11. maj 2009 10:50
Super patty, to je pa lepo slišat ;-)))) Sem ravno mislila na tebe, da te vprašam, kako sta se imela ;-)
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Cheesecake