KU KU.
Po nosečnosti se hočem znebiti kilogramčkov in že kaki teden je po Montignacu. Ali tudi kdo od vas? Si delimo nasvete in recepte?
Pozdravčki
simonkaaa
KU KU.
Po nosečnosti se hočem znebiti kilogramčkov in že kaki teden je po Montignacu. Ali tudi kdo od vas? Si delimo nasvete in recepte?
Pozdravčki
simonkaaa
12. jul 2007 12:54
Jaz sem na ločevalni, te diete pa ne poznam, sem že slišala, samo ne vem v čem je štos. Ločevalna dieta je pa vredi. Jem na veliko pač tisto, ko tisti dan smem, pa velik vode in sadja, pa je to to. Jelenckova
12. jul 2007 12:55
Simonka, zgoraj ti bo morda odgovarjala tema, kjer je stalno živahno - ločevalna 90 dnevna dieta. Je precej podobna Mont. katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 12. jul 2007 12:56:03
12. jul 2007 16:11
Vse o Montiju in načinu prehranjevanja-vpišite se na ta forum http://marika.mojforum.si madronsica
12. jul 2007 20:51
ali ni ta monti sth. Jem torej hujšam? iversonkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo