Panonska vas

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. mar 2008 12:46

Tejči, calm down. Lepo daj telo v termalno vodo, blato, pojdi h kozmetičarki, daj si malo miru, lepo kvalitetno lenari, daj možgane na off, pa ni ga lepšega ko človek ugotovi, da že dve uri lepo zleknjeno počiva in ne razmišlja o prav ničemer. In ko to ugotovi, takoj spet pade v stanje, ko ne razmišlja o ničemer. ....,tista "ne zdržim nekje, če se nič ne dogaja"....to je generator vseh stresov in bolezni v življenju. Vendelina jr.

Engie  

član od: 12.10.2007

sporočila: 472

7. mar 2008 20:16

Bianka misliš da je Prekmurje na koncu sveta? Engie

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

7. mar 2008 20:52

Mislim, da bo tole zanimivo za mladiče in odrasle:

http://www.oceanorchids.si/si/index.php?sklop=tropski_vr

Je pa Prekmurje super za sprostitev. Če se bo vreme držalo, si sposodite kolesa. V Prekmurski vasi je trgovina - Bike center (http://www.pomurjeonbike.com/si/cms_page.php?page_id=2037&), kjer sposojajo kolesa, in to zelo dobra kolesa, da bo vožnja tudi užitek. Lahko jih tudi pokličete že od doma, v tem času niso odprti ravno ves čas - da vas bodo počakali.

Se splača, dobro znajo svetovati, tudi turo glede na vaše sposobnosti in želje. Do Bukovniškega jezera ni tako daleč, da ne bi mogli tja s kolesi. Kraj je zelo prijeten.

Že to dvoje vam lahko zapolni dva popoldneva, več pa jih v enem vikendu ni na voljo. Ostalo namenite namakanju in druženju. Družabne igre so zakon, kot je predlagala že ena pred mano.

Uživajte.

tjas

Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 07. mar 2008 21:17:45

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

7. mar 2008 21:05

Midva sva bila lansko poletje za pet dni. V termah sva srečala ene kolege in moram povedat, da smo se stalno potepali okrog, bazen smo komaj videli. Skratka, bilo je super in pa prekratko. Imaš pa veliko možnosti, da si marsikaj ogledaš, sploh pa, če si prvič kot sem bila jaz. lili_stef

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti