Lep
Rabi
Se
Hval
lp
oliva
n class='poudarjeno'>>>Lep
Rabi
Se
Hval
lp
oliva
n class='poudarjeno'>>>
11. jul 2007 20:48
Malo poglej tole:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3477škatle
Upam, da bo kaj uporabnega. najbrž pa imajo embalažo tudi na Brnčučevi, v trgovini pekarne Vrhnika.
rimljanka
11. jul 2007 20:55
Hvala, Rimljanka, grem takoj jutri v akcijo. Lp oliva
11. jul 2007 21:28
Jaz sem jih za poroko kupila pri:
Stojko Sevšek
Hladilniška pot 3a
(Zalog) Ljubljana
marelica
11. jul 2007 21:39
Jaz sem jih iskala pol leta na napačni polici. Pred mesecem dni sem jih našla v Intersaparu, na polici, kjer imajo tudi papirne servete, pribor za piknike, plastične kozarce, plastične skodelice za kavo za enkratno uporabo.
Mislim,da ne bi smel biti problem.
F r i n a
11. jul 2007 21:52
Frina, v katerem Intersparu si jih videla. Hvala in lp oliva
11. jul 2007 22:11
Ta iz Zaloga je postal malce kako naj rečem, nesramen, ž e kar lep čas 1-2 letno kupujem emblažo za piškote, pa je bilo nazadnje tako, da so prodali, a zraven je bilo potrebno veliko neprimernih komentarje......zdaj kupujem pri Pro - Emba v Vodicah, na tem delu k se pelješ proti MOstam pri Komendi, ob hribu....prijazni...upam, da tako ostane....pa še bljižje mi je
11. jul 2007 22:44
V našem. Sem pa prepričana, da jih imajo vseh in to na istem mestu. F r i n a
12. jul 2007 11:03
Frina, vse lepo, vendar zaupaj mi že, kateri je tvoj Interspar. Upam, da v City parku. Pa lep dan še naprej. oliva
12. jul 2007 11:47
tudi v lidlu imajo tu pa tam kako akcijo s temi posodami za pecivo. nektarina
12. jul 2007 15:33
Zanesljivo Mostar Jože Parodišče 7 01/787-15-77 in 041/772-743 Pred kakimi 14 dnevi je znanka kupovala plastiko za pecivo, ker so imeli kar precej veliko ohcet. Baje je kar težko zapraviti 20€. Gospod je zelo prijazen in odpre če se dogovoriš tudi izven delovnega časa. Je pa to Šmarje Sap kar se mi ne zdi daleč iz Ljubljane. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Sirovi napihnjenčki z dodatkom