Pohištvo

danca  

član od: 2.8.2002

sporočila: 257

tema odprta - 11. jul 2007 19:09 | ogledi: 1.774 | odgovori: 7

Ni kuharska tema, pa vendar - verjamem v moč tega foruma. Hči se je vselila v opremljeno stanovanje, pa ji večina pohištva ne ustreza, čeprav je odlično ohranjeno. Zato bi ga brezplačno oddala ljudem, ki ga potrebujejo. Gre za dve omari, posteljo, kuhinjsko mizo s stoli, harmonika predelno steno, sušilni stroj ... Vse je v Ljubljani. Oddala bi vse hkrati, čim prej.

Danca

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

11. jul 2007 20:06

Nedavno smo na forumu imeli temo o enem internetnem naslovu, na katerega ljudje sporočajo,kaj potrebujejo, oziroma kdo za koga ve, da kaj potrebuje, pa mu tisti, ki to ima, podari. Mislim, da je v naslovu beseda podarim - najdeš ga preko najdi.si. Sveda če se kdo s tega našega foruma ne javi.

Mamamia

mamamia

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

11. jul 2007 20:21

Danca, kakšen pa je ta sušilni stroj? Mislim koliko je star pa katera znamka je? LP mina20

danca  

12. jul 2007 14:04

Mina, sušilni stroj je Gorenje, koliko je star, pa ne vem, prejšnja lastnica naj bi ga normalno uporabljala. Meni se zdi dobro ohranjen. Nisem si mislila, da je tako težko brezplačno oddati pohištvo, ko kar naprej beremo o ljudeh, ki rabijo to in ono. Tudi pripeljali bi jim (si bomo sposodili kombi), pa pač nikogar ne poznamo. Seveda pa ne vsak kos posebej na drug konec Slovenije, pač pa vse naenkrat nv isti kraj. Če kdo pozna družino, ki bi rabila res dobro ohranjeno pohištvo, nam mi, prosim, sporoči. Na forumu podarim, ki ga je predlagala mamamia, je več takih, ki podarijo kot onih, ki kaj rabijo. Verjetno taki nimajo interneta, kaj pa vem. Danca

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

12. jul 2007 14:53

V reviji Jana je veliko oglasov na to temo, po moje bi se vama splačalo poklicati v uredništvo. Loni Makaroni

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

12. jul 2007 18:26

Res je, tisti, ki potrebujejo, praviloma nimajo niti računalnika, kaj šele internet. Pokliči tuid na Rdeči križ, tam imajo običajno naslove tistih, ki bi jim to prav prišlo. F r i n a

vekii  

član od: 22.11.2006

sporočila: 32

12. jul 2007 21:36

zdravo Če je uredu pa če še nimate kandidata bi ga jaz z veseljem vzela, ker ravnokar urejam stanovanje in mi je za določene zadeve zmanjkalo denarja. LEP POZDRAV Z GORENJSKE vekii

danca  

13. jul 2007 8:10

Vekii, na zasebno pošto sem vam sporočila tel. št., pokličite me in lahko pridete pogledat, če vam kaj ustreza. Danca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti