12. jul 2007 20:23
Hojla! Sem zelo vesela, ko vidim, da nas je kar nekaj, ki razmišljamo bolj na eko... Super! Si le kaplja v morju, a kaplja, ki bi manjkala, če je ne bi bilo. Lp in kar tako naprej, veverica
12. jul 2007 20:23
Hojla! Sem zelo vesela, ko vidim, da nas je kar nekaj, ki razmišljamo bolj na eko... Super! Si le kaplja v morju, a kaplja, ki bi manjkala, če je ne bi bilo. Lp in kar tako naprej, veverica
12. jul 2007 22:21
Jaz sem tudi na oreščkih, pa na tekočem Arielu al kaj imam že doma, da ga še porabim. Praška uporabljam zelo zelo malo. Uporabljam pa Vanish, ker je nujno potreben pri 2 leti starem otroku. Gre vse ven!
Sem pa zadnjič v Kalčku iskala naravno belilo, Klar, kot ste nekatere že v eni temi navedle. GA NIMAJO!!! Pa pojma ni imela prodajalka, o čem govorim. Pa o tekočih pralnih oreščkih je tudi prvič slišala. Zdej pa jez ne vem, a je bila tok za luno, a se je sam delala...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Tajska rdeča curry pasta