Ali mi lahko kdo svetuje, kje bi lahko kupila posodo/kanglo za mleko? V mislih imam takšno posodo, s katero greš h kmetu po mleko.
Kozmeja
Ali mi lahko kdo svetuje, kje bi lahko kupila posodo/kanglo za mleko? V mislih imam takšno posodo, s katero greš h kmetu po mleko.
Kozmeja
10. jul 2007 13:16
Pred časom sem spraševala isto in po nasvetih obiskovalcev KulSlo sem jo našla v kmetijski trgovini (sama sem se vozila mimo v prepričanju, da je tam zagotovo nimajo). Če si iz Ljubljane je ena v Vižmarjih. Tam sem kupila plastično posodo za cca 7€, kovinska z zatiči za pokrov je bila čez 30€ (obe sta dvolitrski). Mama mi je kasneje prinesla še eno iz Mercatorjevega diskonta na Slovenčevi, po drugih večjih centrih sem sama iskala, pa je niso imeli. Slednja je kovinska, tista klasična, mislim da od Ema iz Celja. veverica
10. jul 2007 13:17
pa sem predolgo pisala... veverica
10. jul 2007 13:42
Ja, v Emu v Celju imajo sigurno. Poglej v njihovi prodajalni, če ti Celje ni predaleč. Jelenckova
10. jul 2007 14:22
Hvala za odgovore. Kmetijska trgovina v Ljubljani mi bo malo bližje. Posodo sem iskala že v nekaterih trgovskih centrih, pa je niso imeli. Preostane mi le še pot pod noge. Kozmeja
10. jul 2007 14:48
Moja mama jo je kupila kakšen mesec nazaj v Mercator Hipermarketu Dravlje (12 EUR). Je pa rekla, da je tam pri posodah in moraš kar iskati, ona je iskala kar en čas. anajana
10. jul 2007 14:58
Hvala anajana, bom pogledala še v Hipermarketu. KozmejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Karamelna omaka