Zanima me, če mogoče kdo ve koliko je ena kuna v eurih.Menjali bi evre v hravaške kune pa me zanima tečajna lista.
Hvala za pomoč in vaše odgovore in mnenja.
lp
kf
Zanima me, če mogoče kdo ve koliko je ena kuna v eurih.Menjali bi evre v hravaške kune pa me zanima tečajna lista.
Hvala za pomoč in vaše odgovore in mnenja.
lp
kf
9. jul 2007 15:46
Če me spomin ne vara, sva lani dobila med 7-8 kun za 1 €, sva pa menjala na Hrvaškem, je bilo ugodneje. Za letos žal ne vem.
9. jul 2007 16:03
Za 100 € smo dobili na Hrvaškem 714 kun, v Slo, tik pred mejo pa 700 kun. barbara9
9. jul 2007 16:49
V petek sem v mb za 100 evrov dobila 721 kun. Mamamia
mamamia
9. jul 2007 16:52
Če danes menjaš EUR v HRK-e, dobiš za 100 EUR, 724,40 HRK (NLB d.d.). Na Hrvaškem so pred 1 tednom menjali 1:7 (se pravi 100 EUR, 700 HRK -preverjeno v Zadru).
9. jul 2007 19:27
Hvala zelo ste mi pomagala.Menjala jih bom jutri ali pa v sredo oz. četrtek.
Lp
kf
9. jul 2007 19:42
V Rabcu je bil še v soboto en evro 7,13 kune. Loni Makaroni
10. jul 2007 14:31
jaz sem menjala 208 evrov, in sem dobila 1500 kun. se mi pa zdi da je čist odvisno kje jih menjaš na hrvaškem, je zelo različno. mi smo lani na Pagu jih najprej menjali na recepciji od kampa Straško, pa so nam še provizijo zaračunali in še tečaj je bil nižji kot pa v menjalnici v Novalji. brkn83
10. jul 2007 14:41
Najbolje je, da si daš tole med favorite. Pa tečajno listo za fizične osebe pri tvoji banki tudi. http://www.bsi.si/podatki/tec-bs.asp Še najbolj poceni je menjavo narediti doma. Ker se menjalnice zapirajo, je to najbolj komot narediti v banki. Menjavo v banki svetujem tudi v tujini, ker so tam menjalni stroški najnižji. Lahko pa denar dvigujete na bankomatu, v tem primeru boste zraven plačali še provizijo za kreditno kartico. Pa ne imeti PIN-a in kreditne kartice skupaj - glavnina težav z ukradenimi karticami izhaja iz tega, ker imajo ljudje zraven kartice še listek z navodili. Ali pa dvignete denar s kreditno kartico lepo na bančnem šalterju. V Kroejši je najboljši servis od Zagrebačke banke, Viso vleče pa tudi Splitska banka. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 10. jul 2007 14:50:33
10. jul 2007 17:36
Sicer pa denar lahko dvigujemo tudi z bankomat kakrtico, moja banka ne računa provizije za dvige z BA kartico (maestro) na bankomatih drugih bank.
Tudi kreditno uporabljam za dvig gotovine v tujini, res da samo občasno ko že zmanjka gotovine , pač "požrem" tisto provizijo, kaj hočem.
Mamamia
mamamia
10. jul 2007 19:42
Mamamia, v kateri banki pa si? Jaz sem v NLBju in mi za dvig na bankomatu v tujini z bančno kartico zaračunajo bivših 400 SIT. Potem pač dvignem 1000 kun, da se mi izplača. Obračunava se pa po srednjem tečaju. Najbolj enostavna rešitev, pa še v banki v vrsti ni potrebno stati in kupovati kun. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Rumove kocke