20. jan 2016 8:17
Rutar jih je lani jeseni imel, mislim, da so bile 24 cm.
Sonja
20. jan 2016 8:17
Rutar jih je lani jeseni imel, mislim, da so bile 24 cm.
Sonja
20. jan 2016 8:42
Zame je za palačinke najboljša čisto navadna ponev iz kovanega jekla, brez kakršnega koli teflona ali česar koli podobnega. Če se jo pravilno uporablja, se nikoli nič ne prime:
Miroslav Vulović
20. jan 2016 9:28
Super ponev sarabande! Imas turka? Jaz pecem na dveh litozeleznih lodge hkrati, naoljim z mastno krpico na vsake 3-4 palacinke. Pecejo se hitro, je pa ponev tezja, tako da palacinke na tenko razvlecem s tisto palcko za palacinke
20. jan 2016 9:45
Ni ponev od Turka, je neka francoska firma. To, da je težka mi paše, lepše leži v roki, ne bi je menjal za nobeno drugo. Samo mora biti dobro razgreta in ne sme se jo pomivati z detergentom - le z vročo vodo. Palčke ne uporabljam, v ponev vlijem testo, s ponvijo zaokrožim in se testo samo lepo razporedi po ponvi.
Miroslav Vulović
20. jan 2016 10:27
ja, lž je težja. Jaz jo pa kar z detergentom ker ko se naredi plast, ji detergent nic vec ne naredi, zaostala mascoba pa ne postane zarka Kar me je prej malo motilo
23. jan 2016 17:40
Sporočilo za tiste katerim se ročaj segreva. Lansko leto sem v podhodu LB (bivšega maxi-ja) v trgovini z gospod. predmeti dobila silikonski "kondom" za ročaj (mislim da cca 8-9 € ).
Super zadeva
budha
23. jan 2016 21:57
Navadna kuhinjska krpa.Ni potrebe po "kondomu".
Miroslav VulovićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Marmorni sladoledni sendviči