Pozdravček vsem!
Zanima me, ali je kuhanje v alu foliji zdravo in dopustno. Želela bi skuhati kruhove cmoke, pa sem slišala, da nekateri kuhajo kar v alu foliji, da se ne razkuhajo. Prosim za nasvet.
Zmajcica
Pozdravček vsem!
Zanima me, ali je kuhanje v alu foliji zdravo in dopustno. Želela bi skuhati kruhove cmoke, pa sem slišala, da nekateri kuhajo kar v alu foliji, da se ne razkuhajo. Prosim za nasvet.
Zmajcica
8. jul 2007 15:39
Dopustno verjetno je ampak zdravo pa ne vem ,če ravno najbolje.Jaz cmoke skuham kar tako v vreli vodi. romi1
8. jul 2007 16:02
Tudi jaz jih skuham kar same v slanem kropu, če pa je masa preredka oz lepljiva, pa jih zavijem v z drobtinami posuto cunjo - podobno kot štruklje. Alu folija mi nekako ne deluje tako apetitlih. lepo nedeljo vsem, m
8. jul 2007 16:18
Kuham v alu foliji nikdar, sploh ne cmokov, te kuham v prtiču, če delam v kosu, ali pa kar tako, direktno v slani vodi. Pečem pa v foliji kar precej. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Juha iz čičerike in rožmarina