A ima mogoče kdo doma oziroma pozna hladilnik firme nardi,da bi mi povedal kako se obnese.Sem ga gledala pa mi je po zunanjem videzu dober.Mislim na prostostoječega.Če ima kdo kakšne izkušnje naj mi pove,ker ga bom gotovo kupila.
leni1
A ima mogoče kdo doma oziroma pozna hladilnik firme nardi,da bi mi povedal kako se obnese.Sem ga gledala pa mi je po zunanjem videzu dober.Mislim na prostostoječega.Če ima kdo kakšne izkušnje naj mi pove,ker ga bom gotovo kupila.
leni1
8. jul 2007 10:55
Jaz sem ga imela zadnjih 5 let, vendar vgradnega podpultnega. Z njim smo bili zadovoljni. Edine pomanjkljivosti pri njem so bile v energetskem razredu, saj se je dobil le C razred, pa malce glasnejši je bil od zdajšnjega. Kako je s prostostoječimi pa ne bi vedela. Taia
8. jul 2007 11:15
No takega k gledam jaz je energijski razred A. leni1
8. jul 2007 11:42
Če je A razred, pol je zagotovo vredu. Midva z njim res nisva imela prav nobenih težav in sva ga menjala zaradi C razreda. TaiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Domači Ferrero Rocher