Živijo!
Kdo ve kje v Ljubljani bi lahko kupila sirotko eni ji pravijo tudi kisava?
LP Darja
darjasova
Živijo!
Kdo ve kje v Ljubljani bi lahko kupila sirotko eni ji pravijo tudi kisava?
LP Darja
darjasova
8. jul 2007 12:53
V BTC v pokriti tržnici. Ljubljana slavi1
8. jul 2007 13:09
Tržnica Koseze rimljanka
8. jul 2007 16:05
Jaz jo kupim pri bio kmetih iz Čadrga, seveda na štantu v Ljubljani.
Loni Makaroni
8. jul 2007 20:31
Pri Stolnici, to so tisti, ki imajo tudi domači Tolminec sir, tako sem naletela tudi na kisavo. Pri Kumru se reče po domače, če se ne motim. Ampak so na tržnici samo eno soboto v mesecu. Se ti jih splača poklicati in vprašati, kdaj je to. Imajo pa seveda tudi albuminsko skuto.
Ekološka kmetija Pri Kumru, Čadrg 7, tel. (051) 661 231, (031) 757 886
Loni Makaroni
8. jul 2007 22:49
Zakaj je dobro sirotko pit? Jaz hodim po domače mleko in če ga ne spijemo svežega, ga dam kisat in če še "vsedence" (kislo mleko) ne pojemo, naredim skuto, s sirotko pa res ne vem kaj naj. Včasih spijem kakšen kozarec, večinoma pa jo vsrtan zlijem. tigris
9. jul 2007 6:54
Včasih so si mestne dame umivale obraz v njej, da so ostale mlade, dvorne dame so si privoščile kopeli... Zdaj prihaja spet v modo, kar naši podjetni kmetje in sirarji s pridom zaračunajo, kar ostane pojejo kobra 1
9. jul 2007 7:24
Pogosto zamesim kruh z njo. No, tekočina je bogata z minerali, vsebuje pa še marsikaj koristnega.
rimljanka
23. avg 2007 14:40
Mogoče kdo ve kje bi jo lahko kupila v Celju? lukaurban
23. avg 2007 14:55
lukaurban je napisal/a: |
Mogoče kdo ve kje bi jo lahko kupila v Celju? lukaurban |
Dobrodošel(la) na kulinariko. Pa kaj kompliciraš, če jo misliš pit, komot lahka zamenjaš z belim vinom .
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Caprese solata s popečenimi svaljki