5. jul 2007 11:52
No ja, ko sem pri sinu opazila gliste, sem šla najprej k zdravniku, se mi zdi to najbolj pametno. Navsezadnje je prav, da se ugotovi razlog in primerno ukrepa, ne pa kar nekaj na lastno pest. Saj smo tudi mi poskusili z domačimi zdravili, a ko niso učinkovala, smo pač šli k tistim, ki o tem vedo več. In se je to pokazalo za čisto pametno potezo, ker so bili potrebni določeni ukrepi. Nisem dovolj prepričana v lastno znanje in ne v popolno učinkovitost t.i. domačih zdravil, da se z otrokom, ko gre za kaj hujšega od prehlada ali vročine, ne bi namenila k zdravniku. Zato jih pa plačujem, ne pa da si sama doma glavo razbijam in sama zdravim otroka. Sta pa, hvala bogu, kljub jemanju klasičnih zdravil, čisto zdrava in krepka. Je bila sinova alregija v otroških letih prehuda reč, da bi se zafrkavala z alternativo, ozdravitev in izogniev astmi pa dokaz, da tudi uradna medicina še kaj zmore. Tako da so zdravi lahko tudi tisti, ki gredo kdaj k zdravnikom, ne le tisti, ki sami skrbijo za svoje zdravje.
MAmamia
mamamia