5. jul 2007 21:51
Prvič slišim za zbiranje zamaškov. Pri nas smo jih do sedaj pridno metali proč, oziroma skupaj s plastenkami v ekološke kontejnerja. Prosim, če kdo ve, naj napiše, kam se jih da. Pesnica
5. jul 2007 21:51
Prvič slišim za zbiranje zamaškov. Pri nas smo jih do sedaj pridno metali proč, oziroma skupaj s plastenkami v ekološke kontejnerja. Prosim, če kdo ve, naj napiše, kam se jih da. Pesnica
8. jul 2007 16:30
Tukaj je tudi nekaj - se splača povprašati pri lokalnih gasilcih.
Loni Makaroni
8. jul 2007 18:21
zelo pohvalna akcija,pri nam jih zbiramo že kak mesec.Ne moreš verjet ampak moj sin pobira vse,sama že grem pogledat v kontejner in kakega prinesem(pa nisem edina).V Mercatorju sem videla na šanku posodo z zamaški.Drugače gasilci so dejavni npr vMariboru. senka
24. sep 2007 7:31
Sem zadajle napisala mejl gasilcem, ampak vprašam še tule, ali kdo ve, kje v Ljubljani naj jih oddam? Loni Makaroni
24. sep 2007 8:48
Jaz sem videla v kapeli v kliničnem centru, da se zbirajo zamaški; kakor vem, jih zbirajo tudi na Rakovniku... Pri nas, ki smo pa malce ven iz Ljubljane, pa jih otroci nesejo v šolo - zbiranje pri dežurnem učencu v OŠ Dragomelj (nova šola ob glavni cesti Ljubljana - Šentjakob - Dragomelj - Domžale). Longeta
24. sep 2007 9:28
Loni je napisal/a: |
Sem zadajle napisala mejl gasilcem, ampak vprašam še tule, ali kdo ve, kje v Ljubljani naj jih oddam? Loni Makaroni [rozica] |
24. sep 2007 9:57
To bi bilo ta pravo, ker sem blizu doma. Tisti email naslov namreč ne dela. Loni Makaroni
24. sep 2007 11:26
V KK so zbirali zameške v domu upokojencev ampak mislim, da jih več ne ker so jih zbrali dovol. Takšne imam jaz informacije, mogoče bi Val kaj več vedela. In v Artiški OŠ so zbiral. Kdo ve, če še zbirajo? Tudi jaz jih imam nekaj pripravljenih pa ne vem kam z njimi. Baje, da jih sedaj zbira tudi Rebeka Dremelj vida u.
24. sep 2007 12:32
Loni hvala, ker si zastavila vprašanje. Tudi jaz sem sprožila akcijo in nabrala kar dobršnjo metro zamaškov, zdaj vsaj vem kam z njimi.
Bomo zbirali še naprej!
kobra 1
24. sep 2007 19:03
SINEJA je napisal/a: |
Kaj pa zamaške od mleka? SINEJA |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Srbski pasulj