Na pomoč!
Jaz pozabljiva glava sem čisto pozabila na rojstni da
gyokuro
Na pomoč!
Jaz pozabljiva glava sem čisto pozabila na rojstni da
gyokuro
3. jul 2007 12:16
Vem, da bi rada imela torto brez peke, ampak daj se prepričat za torto nutello. Sploh ni noben bavbav. Boš vidla, da ti bo ratala. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603 vanya
3. jul 2007 13:00
Punce super ste! ..šibam v trgovino. Vanya sej peke me ni preveč strah štos je bolj v biti na volji, da biskvit rata tako ko je treba, ker je ponavadi tako, da ko se ti mudi neki zakvačkaš in se vse po murphyu sfiži..sem mal ziheraška in na kratkem s časom. Poročam kako in kaj je uspelo.. gyokuro
3. jul 2007 13:14
Darling, če si zadevo pozabila poprej pripraviti, pojdi v slaščičarno in zadevo kupi, tako se najhitreje dobi čokoladna torta. Si že zamočila s tem, ko si pozabila in ni ti treba še enkrat zamočiti s tem, da boš zimprovizirala eno čokoladno spacanko. Na poti v slaščičarno si omisli še frizerja, pa strateško spodnje perilo in potem s tem orožjem popravljaj osnovno napako. Ne pa s kuhalnico. To boš drugo leto. Medtem se pa, za božjo voljo, nauči delati čokoladno torto. Ali pa razmisli, kako rada imaš človeka, čigar obletnice pozabljaš. Vendelina jr.
3. jul 2007 13:44
Vendelina nikjer ni napisano da je ta njen ljubi čokoholik njen mož ;).Meni je zelo ljubi moj bratranec pa mu z veseljem kaj spečem,da bi pa okrog njega skakala z extra sexy spodnjim perilom pa...khm :D. Roncolino
3. jul 2007 13:46
Roncolino verjetno bi bil precej šokiran . jade
3. jul 2007 14:10
Glavno, ladies, da vam vsem domišljija dela...)) veliko seksa in čokolade tudi v preostanku tega dne vam želi Vendelina jr.
3. jul 2007 14:10
..mne glede na leta enega in drugega, anede......................... rimljanka
3. jul 2007 14:18
Vendelina jr...najprej čokolada (tudi tiste hormone sreče, ki so menda v njej, je treba pojesti ), pol pa akcija - odvisno od količine čokolade in domišljije . Če kemija dobro dela, pa gre tudi brez čokolade Ognjič
3. jul 2007 14:44
Eh punce...Vendelina, če bi kupila tisto perilo za svojega dragega, misliš, da bi sploh opazil torto? No, razen, če bi mu jo še oblečena postregla vanyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Lazanja z bolonjsko omako