pozna kdo dobro gostilno ali picerijo? v rubriki ,kjer ocenjujete lokale sem našla samo eno gostilno.hvala vsem in tistim,ki se tudi odpravljate na dopust želim ,da ga preživite kar se da čim lepše in čim boljše.
gajka
pozna kdo dobro gostilno ali picerijo? v rubriki ,kjer ocenjujete lokale sem našla samo eno gostilno.hvala vsem in tistim,ki se tudi odpravljate na dopust želim ,da ga preživite kar se da čim lepše in čim boljše.
gajka
3. jul 2007 9:19
v črnomlju ti priporočam picerijo Strgar, gostilno Muller, v kanižarici gostilno Štajdohar, v Metliki picerijo Julija, je v Gali - zgradba v glavnem križišču, v Semiču gostilno Pezdirc, ...če se še katere spomnim, ti javim. ariella
3. jul 2007 10:01
hvala ti in lep dan še naprej. gajka
3. jul 2007 10:04
če potrebuješ navodila kje točno se gostilne nahajajo pa kar vprašaj, ker ni rečeno da bojo odprte, ko boste prišli do njih, ker imajo nekatere čuden delovni čas ariella
3. jul 2007 10:22
14 dni bova na Vinici v kampu,tako da bova imela časa na pretek.Vam pa nekako bolj zaupam,katero gostilno se splača obiskat,ker imate kar nekaj izkušenj kar se prehrane tiče.še enkrat ti hvala. gajka
3. jul 2007 12:01
ali morda veš, če v kampu še pečejo pice? mi že dolgo nismo bili tam, pa bi šli v kratkem tam kaj pojest in na kopanje ariella
3. jul 2007 20:23
v kampu Katra,v kampu Vinica pa ne. gajka
3. jul 2007 21:02
V Krasincu je ena dobra, pa se zdajle na žalost, ne spomnim - pa v Podzemlju je še ena, pa mi je vse iz glave izpuhtelo - sem pa tam dobro jedla, to pa še zdaj vem
LP
cervus
4. jul 2007 19:27
na krasincu je kapušin ariella
5. jul 2007 17:04
Ja, točno, v Krasincu Kapušin, v Podzemlju pa Veselič.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Debeli špageti s poletno zelenjavo