3. jul 2007 8:48
Če dodaš še malo kisle smetane, pa je sploh super. smole
3. jul 2007 8:48
Če dodaš še malo kisle smetane, pa je sploh super. smole
3. jul 2007 8:49
Pa sveža zelena paprika tudi paše zraven. Blanchy
3. jul 2007 9:06
Včasih naredim varianto z majonezo in trdo kuhanimi jajčki.
Lahko tudi na trakove narezana vloženo papriko. Rdečo in rumeno, da je še lepše videti.
3. jul 2007 9:35
Ko je krompir še topel ga olupim in na tanko narežem v malo vode, ki sem jo rahlo okisala. Krompir to vodo popije in je zato bolj sočen. Dodam tudi majonezo z gorčičnimi zrni. Potresem z drobnjakom. helgula
3. jul 2007 10:28
Pri nas kuhanemu in narezanemu krompirju dodamo malo vode, kis, olje, čebulo, nariban korenček, kisle kumarice in kuhane ostrigarje, pa seveda sol in poper. Anajana anajana
5. jul 2007 14:01
Pa še malo drugačna krompirjeva solata- mlad krompirček skuhamo, razrežemo na grižljaj velike kose. Dodamo razkoščičene črne olive (lahko tudi zelene), sušene paradižnike vložene v olju, začinimo s soljo, poprom, olivnim oljem in limoninim sokom. Potresemo z drobnjakom. Tudi pri nas najbolj tekne klasična, ta pa je poleti kdaj dobrodošla sprememeba. fresh
5. jul 2007 15:10
Živjo. Jaz delam klasično;krompir,čebula,sol, poper, kis,bučno olje- dodam pa žlico zenfa oz gorčice včasih pa še malo majoneze. Naredim bolj mokro ne maram suhe solate.
5. jul 2007 17:55
Pri nas tudi imamo najraje klasično varianto: krompir, čebula, sol, poper, olje in pa namesto kisa limona.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem