2. jul 2007 19:35
Winnie, meni so doma dali na razpolago del knjižnega kota za moje knjige in ostalo kuharsko papirologijo, ampak se bojim, da bo treba sčasoma širiti...
Glede kuhanja imam srečo, d moji poskusijo kaj novega, potem pa odkrito povedo, kaj jim je všeč in kaj ne. Mož je navdušen nad tajskimi jedmi (meša se mi že od rakovih repkov v kokosovi omaki, piščančje juhe z galangalom in kokosom - še malo, pa bom imel kokosov oreh namesto glave....,otroci so pa pristali pri kitajski hrani). Tako da obkoncu tedna uham dva ali tri kosila, če bošlo s tem tempom bom imela kmalu poševne oči....
Je pa res, da ko te kuharske knjuge enkrat zasvojijo, je konec. Jaz se še z dopusta na Hrvaškem ne vrnem brez vsaj dveh ali treh, kaj šele, če kam potujem. Če pa ne, pa mi jih nosijo tisti, ki gredno na pot (še člani kul slo mi prinesli nekaj knjig, iz Nepala, pa z Malte...). In kot da vse to ni bilo dovolj, so mi kolegi v ZG pol leta vsako soboto kupovali po eno knjigo iz zbirke Enciklopedija mediteranske kuhinje, 20 jih je bilo, in zdaj imam "meter in pol knjižne zbirke na obroke"...
Tako da bo en cd prav prišel, že zaradi prostora, hehe...Mamamia
mamamia