... kako pa kaj njih uporabljate v kuhi? jaz sem ful brez idej, pa jih imava oba zelo rada...
nike
... kako pa kaj njih uporabljate v kuhi? jaz sem ful brez idej, pa jih imava oba zelo rada...
nike
2. jul 2007 7:20
Na pici, v kruhu, v raznih šugotih za makarone, v omakah... Teka
2. jul 2007 7:41
Samo par idej: nadevane pohane olive - malo zamudno, toda odlično, doma pečen kruh z olivami, grška solata.
2. jul 2007 9:47
Vložene v slanici Anamarija
2. jul 2007 10:28
Pest oliv vržem v proseno kašo ali omako k makaronom. Spečem tudi zelo dober kruh. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9961 Kozmeja
2. jul 2007 10:48
Čao, jaz jih uporabljam v omakah za testenine, solatah, pice brez njih itak ni, dobre so v kruhu (čeprav ga sama še nisem pekla), jedla sem tudi že panirane, in seveda same, pa s sirom, pršutom, skratka z narezkom.....pa v sendvič jih tudi dam...drugače so pa meni, če so rers dobre, najboljše kar same. Lp....se mi je prov gušt naredu..... Lep pozdravček, S.
2. jul 2007 13:02
Darling, tale "full brez idej"...no, ja.... Ni se treba držati ustaljene rutine kot pijanec plota, pa boš videla, da imaš čisto dovolj idej, samo prisluhniti jim je treba. Olive grejo več-ali-manj dobro k vsaki jedi, za katero itak uporabljaš olivno olje. Ti kar meči olive v lonec, pa bo šlo. Vendelina jr.
2. jul 2007 16:00
Olive so mi bljak. Kje naj začnem, da mi bodo sprejemljive. ham-njam
2. jul 2007 16:05
Tudi jaz jih ne maram pa jih pač ne jem. jade
2. jul 2007 16:07
V bazi je en kup recetov, kjer so uporabljene tudi olive. jade
2. jul 2007 20:46
Jaz jih nimam pa nikoli dosti.Olive, artičoke in beluše bi lahko jedla kadarkoli in kjerkoli do onemoglosti. Olive tlačim povsod. Na pizzo, v kruh, k testeninam, v zelenjavne sendviče, iz črnih oliv mi je namaz božanski. Na ržen kruh se lepo poda, pa še kak nalistani mandelji. Mmmmm, se mi že cedijo sline. V grški solati ne smejo manjkati in v moji jih je ponavadi več kot je treba. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Gravče Tavče ali Prebranac