6. jul 2007 7:10
Vsi ne, smo pa v službi. Kaj se more, če pa je treba preživet in še nekaj zraven za dopust dati, hehe. Kyara
6. jul 2007 7:10
Vsi ne, smo pa v službi. Kaj se more, če pa je treba preživet in še nekaj zraven za dopust dati, hehe. Kyara
6. jul 2007 7:28
Jaz sem ob 16 uri naročen na pregled - ultrazvok. Ker vem kolk se v zdravstvu držijo ure ne morem povedat kolk bom točen. Pridem pa sigurno. V začetku je pisalo nekako takole v Mostecu počakamo dodam pa večer in noč sta dolga. Matjaž
6. jul 2007 7:40
Jaz sem do zdajle itak mislila, da smo ob 17. zmenjeni, he he. No, (po)čakali te bomo, pa pošlji kak sms, ko te z onega ultrazvoka spustijo. Da bomo vedeli, kako dolgo te še počakamo oz., da ti uidemo (). No, da ti en pravočasno priskrbimo. rimljanka
6. jul 2007 8:38
matjaž je napisal/a: |
Jaz sem ob 16 uri naročen na pregled - ultrazvok. Matjaž |
da nisi slučajno zanosil
Ognjič
6. jul 2007 17:08
Rimljanka, čim me spustijo sporočim.
Oj Ognjič ka pa vem .
Matjaž
6. jul 2007 19:08
Ognjič, a ti tudi prideš????????????????????? Joj, bi te bila vesela! rimljanka
6. jul 2007 20:23
Jaz imam pa doma strog režim in ne smem kar tako naokol pohajat...le v službo, domov, za šprhet...no, včasih smem tud s kavča gledat oni kup, ki čaka na peglezen . Če padem na kolena, bo pa takoj kaj drugega v mislih, ne pa moja mila prošnja, če bi smela it malo z Matjažem v hosto , seveda na čvek...tako, da...zgledujte se po meni, ženske in ubogajte doma
Ne vem, če ne bi še jaz mogla it na ultrazvok, mi nekak paše , včasih mi je bil pa bolj všeč
Ognjič
6. jul 2007 21:35
Kolk ena naklada............................uf, ni za verjet. Kako potem, prideš ali ne?????? rimljanka
9. jul 2007 16:00
No pa povejte kje boste, da bomo zamudniki našli. Pa še v primeru slabega vremena povejte kje bo ultrazvok. Mi ni, da bi dobila neopravičene. Moram že za Veri kakkega zvrnit. lp Vesna
9. jul 2007 16:12
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdov kruh z orehi
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom