3. jul 2007 14:13
Sara, če te lahko potolažim je tretjiš še hujše. jade
3. jul 2007 14:13
Sara, če te lahko potolažim je tretjiš še hujše. jade
3. jul 2007 19:10
podarim oblačila,če bi jih katera imela,ker mi ne bomo več rabili katjataj
3. jul 2007 19:16
Veri tebi bi ziher prav prišlo, če misliš imeti 5 otrok. jade
3. jul 2007 19:41
oh kako lepo je slišat da so mlade ženske noseče, da dojenčki BODO! Jaz bi jih tudi imela, pa moji otroci nič ne slišijo na to temo! Želim vam, da ste zdrave, da nimate problemov v nosečnosti, pa da bi dobile super lepe in zdrave otročke!!!! Lisa
3. jul 2007 20:27
Mirne živčke vsem, očku, mamici in malemu, pa bo vse vredu. Mi smo se pri prvi po trepalnicah metali že samo, če se ni pokakala ob točno določeni uri, pri tretji pa sploh ne vemo, kdaj je zrasla iz plenic. Tako je to, če ima človek dovolj drugega dela. Pa vsi zrastejo, brez skrbi. Malčica
5. jul 2007 12:50
Od kod pa ste? Mislim, da bi pri naših sosedih prišla ta oblačilca zelo prav čez nekaj mesecev:) Se mi zdi da v oktobru ali pa v septembru. LP, Pija. Pingvin
5. jul 2007 13:17
Katjataj, jaz bi se priporočala za kaj, če res ne rabiš več. Sicer še ne vem, koliko se tega sploh rabi (na splošno nimam veliko oblek, ampak otroci so drugo), vendar pa zdaj nekaj dni verjetno ne bom prav dosti dosegljiva, imam občutek - ne ravno v kolenih, malo više. Če boš še za, se ti javim na ZS, ko se vrneva, če ti je prav? Lisa, hvala za lepe želje, saj veš, kako pravijo, za najboljše stvari je treba počakat... (midva tudi že čakava tole svojo malo...), tudi ti boš dočakala svoje vnučke! Malčica, ni skrbi, živiva v bloku, tudi če bi hotela, je ne bi mogla izolirat, hehe, se sliši vse, kar se sosedi pogovarjajo;) Veri
5. jul 2007 21:56
Danes sem si privoščila 3D ultrazvok (51€). Saj me od cene malo glava boli, ampak se je splačalo. Naš mali angel je mamici namenil celo nekaj 3D nasmehov. Da se zjokaš! No, tudi spodaj smo si bolj natančno ogledali zadeve. Brez sramu je tale naš otrok!!. Doma smo potem gledali slike in video..... Celo tati je izustil nekaj vzdihov. Še par tednov.... Lp, veverica
6. jul 2007 7:00
Sara in za .
Ja Veri, daj no že Čakamo Ali morda mala čaka na tisti aparat za sladoled
kobra 1
6. jul 2007 10:54
Katjataj, mi pričakujemio drugega otročka in prvo mamo punčko, tega smo pa delali tak, da bo fantek... :)) Se priporočam za kakšna oblačilca... Prosim, če mi pišeš na ZS. Pa lep pozdrav in čestitke vsem nosečkam!!! :) a1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Burek z lahko solato