Puder

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

2. jul 2007 12:41

Pojdi v lekarno in prosi, če lahko dobiš vzorce Vichy pudra Aera Teint. Ne maram pudrov, ker se mi zdi nagravžno nosit nekaj na obrazu, ampak pozimi je tak obupen zrak po Ljubljani, da potrebujem nekaj da ščiti mojo kožo. In ta puder je edini, ki mi odgovarja. Ne delam reklame, ampak glede na to, da se da dobiti zastonj vzorce pojdi sprobat. Zgubit nimaš kaj :) Urša

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

2. jul 2007 14:09

Jaz prisegam na Chanel pudre in imma par let samo njihove. Oz. tonirane kreme in so super. Pa sem tudi jaz imela milijon in ne problem s kožo. ravno zadnjič sem od kozmetičarke prišla vsa flekasta; spet...

Sej veš, malo denarja, malo muzike. Jaz dam za Chanela 40 €, uporabljam ga pa 6-8 mesecev. Vsak dan, razne kdaj med vikendom ne...

lidka

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

2. jul 2007 14:28

Jaz s pudrom PREKRIJEM nepravilnosti na koži (podočnjaki, ki jih sicer nimam dosti, pa kakšne pikice ali lise) in s tem dosežem enakomerno polt, ki je zato lepša in pogled bolj "odprt". Seveda so še dodatni triki, s katerimi povdarimo ali omilimo linije na obrazu (na primer konico nosu). Za to vzamemo svetlejši puder. S pudrom v kamnu matiramo svetleče predele, kakšen bolj močen odtenek (navadno so to kroglice) s čopičem nanesemo na ličnice in zabrišemo. Jaz ponavadi kar s konico prsta z ustnic na hitro poberem malo rdečila in nanesem na ličnice ter zabrišem. Mislila sem, da je to samo moj trik, pa sem pred dnevi prebrala nasvete svetovno znane ženske, ki se profesionalno ukvarja z ličenjem in je tudi ona svetovala tak trik. Vedno se pa držim tega načela v ličenju: malo je veliko, kar pomeni diskretno ličenje, ki se "ne vidi". Mlajše si sicer lahko privoščite več in bolj močne barve, starejše ko smo, bolj naj bo make up diskreten in čimbolj neopazen. emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti