Hyla -jo kdo ima?

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

23. jul 2007 8:49

Ojla,

ja hyla stane 580€. Omogočajo nakup na 12 obrokov, za takojšnje plačilo nudijo 6% popusta, članom Društva pljučnih in alergijskih bolnikov pa nudijo še dodatni 5%-ni popust.

Če bi koga slučajno zanimalo - pribor za mokro čiščenje stane pa še dodatnih 117€.

Jaz sem nabavila oboje, če bi se pa še enkrat odločala, bi verjetno pribor za mokro čiščenje izpustila - no ampak kar je je.

Lep dan vsem skupaj

rrr

O-O  

član od: 6.10.2006

sporočila: 51

23. jul 2007 10:04

Tudi pri nas imamo ta sesalec že več kot 10 let. Deluje brez problema. Brez problema se dobijo rezervni deli, nam se je "znucala" cev, poklicali smo in v nekaj dneh dobili novo (seveda je bilo treba nekaj plačati). Kar me moti je edino to, da je precej velik sesalec, morda manj primeren za majhna blokovska stanovanja, za večja gospodinjstva pa nepogrešljiv za suho in mokro sesanje. Lep dan. O-O

Rebeka  

član od: 1.10.2001

sporočila: 563

8. okt 2008 10:19

pozdravljeni,

potrebujem pomoč. sposodila sem si sesalec, da na mokro očistim stari kavč. Sesalec je od babice, ki je čistila na mokro nazadnje pred 10 leti in nima pojma kako ga naj spravim skupaj. Problem je da ne vem kam moram namestiti ta tanko cev (za vodo). prosim pomagajte kje naj iščem pravo lukno.

Hvala za pomoč, Rebeka

Zelda  

član od: 26.5.2008

sporočila: 66

8. okt 2008 11:02

Strinjam se s kraljevičem. To je bil ena najbolj zgrešenih investicij v gospodinjske pripomočke. Pa še pokvariti se noče. Saj so tudi pozitivne strani. Imam pač samo en sesalec in če hočem na hitro nekaj posesati moram najprej vodo natočit, natro jo spraznit in to samo zaradi ene sobe npr. Taka je pač moja izkušnja Zelda

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1305

8. okt 2008 11:08

Jaz z njim nisem najbolj zadovoljna, ker je precej glasen. Dolores

IrenaM  

član od: 23.9.2002

sporočila: 66

8. okt 2008 11:21

Rebeki sicer ne znam odgovoriti, ker uporabljam samo osnovno opremo Hyle, ampak sem z njo zelo zadovoljna, čeprav je morda res malo glasna. Za kakšno vmesno hitro sesanje uporabljamo mali ročni sesalnik, ki je dejansko ves čas pri roki. Irena z Bleda

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

8. okt 2008 11:32

Hyla je res kar glasna, s tem, da ne vem, kako glasni so ostali tovrstni sesalci - sicer se pa dobijo za kakšen € fajn slušalke  in ropotanje čudežno izgine - no hec. Jaz sem z njo zelo zadovoljna, je pa prav gotovo res, da to ni sesalec, ki bi ga človek kar vsak dan po hiši vlačil in res je tudi to, da glede na to, da se ne vrača nič prahu v ozračje, to niti ni potrebno,

Lep dan

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti