20. jun 2008 11:42
no ravno ta hitrost mene moti,.. pred mano nikogar za mano nikogar samo jaz in moji blagajničarka pa tako hiti,in ker tudi jaz ponavadi zlagam v torbo,me to zelo moti tako mi je že pomečkala solato,pa motovilc,strla gobe,... ker sem na 14 dni v Lidlu in ponavadi pustim cca70€ sem bila vedno tiho, v soboto pa mi je počilo naj povem,da je to ena ta ista blagajničarka v postonjskem lidlu,.. lepo polagam stvari na trak,v vrsti samo jaz,.. ko pa začnem pospravljati stvari v torbo,se ona malo obregne in reče ,hitro,no hitro,.... jaz v miru zložim in če bi bile stranke za mano bi verjetno plačala in šla,ker pa sem bila sama in z zopet zmečkano hrustavko,na njo je veselo vrgla konzervo breskev mi je počilo,. v prav mirnem tonu ji lepo povem,da se tako ne dela,da ker ni vrste lahko v miru pospravim in ker vse plačam jaz,mi ni trgovina in ne blagajničarka nič podarila naj dela spoštljivo,saj je koncu koncev vse plačano samo iz moje denarnice prav veselo se je nasmejala in mi prav zaničljivo in cinično rekla,"mi imamo taka navodila" sprašujem se če to drži?? anaeva