27. jun 2007 8:39
Stana.r hvala. Brez pluskota kar precej težje najdeš, pa saj ga moram "nabaviti" in to kar v zelo bljižnji prihodnosti, glede na to, da brez kulinarične Slo mi živeti več ni. Winnie
27. jun 2007 8:39
Stana.r hvala. Brez pluskota kar precej težje najdeš, pa saj ga moram "nabaviti" in to kar v zelo bljižnji prihodnosti, glede na to, da brez kulinarične Slo mi živeti več ni. Winnie
27. jun 2007 10:04
Winnie, v nedeljo pridem v vaše kraje pa, če bo kakšna tortica nastala iz teh jajc in smetane se z veseljem povabim Dej kokoškam malo majn krmilne, da se malo odpočijejo od nesenja jajčk vida u.
27. jun 2007 10:30
sladoled - porabiš oboje, jajca in smetano, pa še ni ti ga treba takoj pojest. Veri
27. jun 2007 11:15
Winnie, to obdobje bo še prehitro minilo, naše so trenutno v fazi nenesenja jajc, ko pa že kako znesejo, ga z veseljem kar same napadejo, pa ne gre za kako pomanjkanje mineralov. Loni Makaroni
27. jun 2007 11:34
Naredi filo in jo daj v skirnjo... Pri nas je tudi trenutno ogromno jajc...najbol me pa podraži,ko jih je v hladilniku po 40,ko se pa spravim pečt pa nikjer nobenega.Zakaj?Ker mami vse potala sorodnikom... Roncolino
27. jun 2007 12:42
Joj, Roncolino, upam, da nisi v sorodu z mojo taščo, od nje oz. njenih sorodnikov jaz vedno dobivam domača jajca, da imam že kar slabo vest... No, zdaj tudi mene čakajo v hladilniku, samo meni 40 jajc ne predstavlja nekekga hudega problema - to je 5 sladoledov, ene dvoje testenine, pa še kako pecivo, pa smo že tam,... Ko sva še živela skup z bratom, pa je mene isto ob živce spravljalo: kupim 3 šteke jajc, pa hočem naredit nekaj, pa nikjer nobenega, ker si je moj bratec naredil palačinek iz zadnjih primerkov... Grrrrrrr!!!!! Ko sva se s fantom odselila, pa je naenkrat brat začel ugotavljat, kako to, da zadnje čase on toliko več jajc poje, da jih mora skoz kupovat - gumpec, zato, ker sem jih prej jaz! Veri
27. jun 2007 22:46
Vsako nedeljo eno kuro v župco, pa bo kmalu manj jajc. jade
28. jun 2007 5:08
jajca daš lahko tudi v skrinjo-ali jih ločiš ali jih samo ubiješ.VENDAR SI MORAŠ ZAPISAT NA POSODO KOLIKO JIH JE DA VEŠ KADAR RABIŠ miki miška
28. jun 2007 7:03
Eno butasto vprašanje - jajca ubiješ in jih daš v zamrzovalnik? Kako pa odtajaš zamrznjena jajca in kako je z uporabo le-teh? Ali takšna jajca za biskvit prav tako narasejo in ali je jajce na oko enako dobro. libra
28. jun 2007 8:43
Z zamrznjenimi jajci je tako kot z mesom.Po odtajanju so normalno uporabna. ati zlatiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Goveja juha z valjanimi rezanci